פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים תראו הנה המארז: בדלת נראה לי שאני יחתוך לפי הקו שכבר יש שם. זה דורש כזה. יש לכם הצעות אחרות לקדימה של המארז (חיתוך) לגג או עריון אחר לדלת? אשמח לשמוע
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים חלון בדלת בא ממש טוב פה.לחתוך צורה מסוימת בגג..לעשות חורים למאווררים.. לדים..לא חסר.
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים תחתוך 2 חורים למעלה למאווררים 12 סמ סדר חוטים תחתוך חור למאוורר 12 סמ להרדיסק מהצד
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים קח שני מאווררים 80מ"מ קח קרטון שים את המאווררים על הקרטון תגזור את הקרטון ותחבר אותו בצורת קופסא כך שתוכל להכניס את המאווררים בתוך תהסה חורים בקופסא בשביל זרימת אוויר טובה תכניס את המאווררים ושים את הקופסא למתה איפה שצריחים להיות שני סידירומים או דיוידי כך שהיא תכניס אוויר כך אוויר קר היכנס ישר לתוך גוף הקירור של המעבד אחרי שהוא יעבור את הזיכרון דבר מופלא הוריד לי את הטמפ פלאיםאיזה מודל המארז ה אני אדע איך הוא בנוי אוכל להראות לך איך להפוך את זרימת האוויר שלו לשולטת
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים במקום הצורה המוזרה הזאת באמצע, תשים מאוורר 18 ס"מ (יש בKSP ב30 ש"ח).וגם מאוורר לדים כחול בגודל 120 מ"ממארז שחור יהיה טוב. שחור ולד בצבע כחול.
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים מחבר אני מתכוון יותר בכיוון של מודינג מקיףאפשר משהו יותר ספציפי? איזו צורה של חלון לעשות למעלה? כי לא בא לי לחבר מלא מאוררים.
פורסם 2008 בפברואר 1717 שנים זה טבעי כשאתה רואה את המילה "IVORY" על מארז וכל מה שאתה רוצה לעשות זה להרים פטיש 5קילו ולרסק למארז את הצורה?
פורסם 2008 בפברואר 1717 שנים http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Yin_and_Yang.svgבין שני הצבעים יהיה משהו דק כדי שיחזיק את המאוורר, זה מה שאני מתכנן לעשות בעצמי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.