פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים קניתי להורים שלי מצלימת רשת ואצלי במחשב זה עובד מצוין ואצלהם זה עובד אבל כשמתחברים לסקייפ זה נהיה שחור.למישהו יש מושג מה הבעיה? או האם יש מקום שפשר לקבל עזרה טכנית מסקייפ?נראה לי שניסיתי הכול: התקנתי מחדש ניסיתי לשנות הגדרות התקנתי מחדש ושום דבר לא עוזר.
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים כנס לסקייפ > כלים > אפשרויות ותלחץ מצד שמאל על וידאו. בבחר מצלמת וידאו תוודא שהמצלמה שלך היא בברירת מחדל, ואחר כך תלחץ על בדיקת מצלמה. ותודיע מה קורה...
פורסם 2008 בפברואר 1817 שנים מחבר אז תפרט מה קורה כשאתה עושה בדיקת מצלמה. אחרת איך אפשר לעזור לך?.להתקין התקנתי כמו שצריך ועובדה שבמחשב אחד זה עובד ובשני לא.מה שקורה זה שהמצלמה עובדת וכו' אבל כשאני מתחבר לשיחה עם מישהו בסקייפ זה נהיה מסך שחור.אין להם איזה תמיכה טכנית? (לאלו שהוציאו את סקייפ)
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים מחבר לשם כך הצעתי לך לבדוק אותה בסקייפ....לא הבנתי מה כתבת פה...........מה יש לבדוק אותה בסקייפ? אני כותב פה שבסקייפ זה לא עובד..............ועשיתי אותו הדבר ב - 2 מחשבים - ב -1 זה עובד ובשני לא.
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים כנס לסקייפ > כלים > אפשרויות ותלחץ מצד שמאל על וידאו. בבחר מצלמת וידאו תוודא שהמצלמה שלך היא בברירת מחדל, ואחר כך תלחץ על בדיקת מצלמה. ותודיע מה קורה...מה אתה קשה הבנה ?. זה מה שאתה צריך לעשות ולהודיע מה קורה. מה זה כל כך קשה ?.מנסים פה לעזור אז שתף פעולה...
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים אז שאתה בוחר בדיקת מצלמה, תשחק עם ההגדרות - (באפשרויות מצלמה אינטר) עד שתקבל תמונה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.