פורסם 2003 באפריל 2222 שנים אני מחר קונה מחשב (22/4 שזה בעצם היום... אז זה דחוף!!!) ואני עושה OC ואין זיכרונות של WINBOND(בחנות מסוימת שיצא לי הכי משתלם לקנות משם) , לא שאני נעול שהם הכי טובים לOC אבל אני לא מכיר אחרים.יש משהו אחר שטוב לOC רצחני?
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים הדגמים הרגילים של גייל מסריחים אז אם אתה לא לוקח את הדגם אולטרא זה לא שווה אתה יכול לקחת טוויננמוס שזה עוד סוג של ווינבונד
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים הבעיה היתה שהם צריכים 2.7 וולט מתח נומינלי ולוחת שלא נתנו את זה אז היו בעיות.אני לא חושב שיעשה בעיות עם ה REV2 .ואני מתכון השבוע לנסות
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים מחבר אתם אומרים את זה:GeIL 512MB PC3200 400MHz DDR Ultra 727לא מצאתי את Twinmos, בחנות הזאת אין מה אני יעשה ובגדול יוצא יותר זול מהם. (אפשר להגיד את השם של בחנות?)
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים מחבר אין בחנות הזאת TWINMOS .יש Corsair שהם משתמשים באותו ציפ וטיפה יותר אכותיים אבל גם יותר יקרים.הגייל לא טוב?
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים הוא טוב מאדלהפך היום גילית שחלק מהגיליים מיוצרים על הציפים של וינבונדאבל עכשיו יקפצו אנשים וישללו את זה אבל עד שלא יבדקו כמוני לא ידעו.תשלח לי בבקשה ת האתר שדרכו אתה קוננה את המחשב לפרטי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.