עבור לתוכן

סלקום אומרים שיש להם 3 מיליון לקוחות... בא נבדוק! הצביעו!

לאיזה איזה רשת אתם מחוברים 1,436 הצבעות

1. 1. לאיזה איזה רשת אתם מחוברים

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

וואו 135 K :o אל תשאיר אותנו במתח מה נסגר איתו ? :'(

• תגובות 64
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ההורדה למעשה מוגבלת כרגע ב HSDPA של סלקום ל 2.6MBIT

ההעלאה שלך היא 384KBIT, לא MBIT.....

החבילה של ה 100 מגה היא DATA, לא WAP.

עובדה שאפשר לגלוש עם החבילה הזו דרך מחשבים ניידים וכו'.

פיקה, צודק תיקנתי את עניין העלאה, אני מדבר על אורנג' ולא על סלקום, ואורנג' לא מוגבלת כרגע...

כלומר היא מוגבלת ל2.8 כשבעקרון אמורים לקבל 3.6...

בנוגע לחבילת גלישה שלי, בוא נגיד שאני לא גולש דרך נקודת הגישה UINTERNET שבשבילך זה בעצם DATA, ולא נמשיך מכאן, לפרסם פה בנוגע לזה.

וואו 135 K :o אל תשאיר אותנו במתח מה נסגר איתו ? :'(

אם אני לא טועה, באו לקראתו, כמו שעשו שם הרבה מאוד פעמים (אני לא האמנתי שהם כאלה נדיבים, עד כמה שזה נשמע מוזר חחח). הם חישבו כאילו הייתה לו את חבילת הUMTS XLARGE המכילה 12GIGA וחישבו לפי חריגות וכו', ובסוף רצו שישלם רק 13K בערך

תראה, ת'אמת במקומם, אני הייתי לוקח לו את כל הכסף, :lol: :lol: אבל מצד שני, צעד כזה, קונה את הלקוח ומשאיר אותו בחברה לשנים רבות.

דרך אגב, פעם הייתי אמור לזכות מישהו על כ900 שקלים, אבל לא רציתי לבוא לקראתו כל כך, ככה זה כשיש לך לקוחות כפויי טובה, אז אמרתי לו, שהוא יקבל את הזיכוי בחלקים, כ50 שקל לחודש, (כלומר בגובה חבילת הגלישה שלו), ומאחר שזה מודם, זה אומר שהוא חייב להשאיר את חבילת הגלישה כדי לקבל את הזיכוי חחחח :)

פורסם

אני אישית משתמש בדור השלישי, ב20 שקל לחודש של החבילה אני מקבל אינרטנט אמיתי במהירות סבירה לנייד, מה רע?

לא הייתי קורא לגלישה באינטרנט על מסך 2 אינץ" "גלישה".

פורסם

למעשה יצא לי לגלוש קצת באינטרנט עם Opera mini על ericsson k610. דווקא לא כזה נורא, בשביל אתרים בסיסיים (כמו גוגל וויקיפדיה).

ולגבי נושא הת'רד - לפני כמה ימים עברתי, אחרי 5 וחצי שנים, מפלאפון לאורנג' (כבר מזמן רציתי לעשות את זה, אבל הייתי במסלול חיילים ממש משתלם בפלאפון. המסלול הזה נגמר, ועכשיו אני במסלול משפחות של מקום העבודה שלי - הרבה יותר משתלם).

פורסם

לא הייתי קורא לגלישה באינטרנט על מסך 2 אינץ" "גלישה".

תלוי איזה מכשיר יש לך, אם יש לי מסך 4"?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים