פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים הכרטיס Asus Xonar D2 הגברה Rotel RX-845 אוזניות AKG K1000 סאב Tannoy Saturn S-15 זה התחיל בתור קוריוז מסקרנות בלבד, אבל זה פשוט חוויה פנטסטית! Anatoli.
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים אני לא מבין, איפה הרמקולים בתמונה? או שאתה שומע באזניות+סאב וופר - שאז זו הפעם הראשונה בחיים שלי שאני שומע על דבר כזה. אם כי יכול להיות מעניין...
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים מחבר LOLמצחיק אותי שאנשים שהיידע שלהם בתחום של האוזניות ספק אם קיים, מדברים כאילו הם מומחים. 1349, קודם אני מציע לך לקרוא קצת על הדגם הזה, אחרי זה נדבר על הסאונד שבורח.shantax, הכוונה הייתה ל-2.1 עם האוזניות. עם ה-K1000 ספציפית זה משהו שכבר נעשה בעבר, אבל עוד לא יצא לי לשחק ככה אף פעם, כך שאתמול הייתה פעם ראשונה.Anatoli.
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים מחבר הסאב והאוזניות אצלי כבר הרבה זמן ויישארו עוד לא מעט זמן, אז מדיי פעם אפשר לשחק ככה Anatoli.
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים תגיד אנטולי, חברים שלך בקהילה (האודיופילים) מודעים לעובדה שאתה "מנצל" את הK1000 לשימוש כל כך חסר חשיבות כמו משחקים? אני מציע לך להתחיל לחפש מקום מסתור אטום לסאונד... אף פעם לא ראיתי חבורת אודיופילים עצבניים שצדים מישהו, אבל אני בטוח שזה לא משהו שכדאי להתעסק איתו :-X (או שלא הבנתי את הכוונה וה"משחקים" זה נסיונות סידור של המערכת לשימוש כללי...)
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים מחבר D0ri, בניגוד למה שהורגלתה כנראה ממערכות ברמה לא הכי גבוהה, סאב לא שומעים. סאב מרגישים. אחרת הוא לא עושה את התדרים שסאב אמור לעשות. במקרה הזה מדובר על האוזניות הכי פתוחות בעולם. אתה יכול ללחוש לידי ואני אשמע אותך, אז תהייה בטוח שאת הסאב הזה שומעים (או למעשה מרגישים, בתדרים האלה כבר כמעט לא שומעים - 50 הרץ ומטה). IG, מצחיק אתה, משחקים זה משחקים וכן, אני לא מתבייש בזה שמדיי פעם אני משחק. אני אומנם כמעט ולא משחק אבל כשזה קורה זה במשחקים טובים כמו COD4, COH וכו'. Sven, יקר בהחלט. נעזוב כמה אני שילמתי על העסק (פחות מכמה שזה עולה, בהרבה). אבל המחיר של רכיבים הוא כזה: מגבר - משומש בן 20 שנה מאות בודדות של שקלים כרטיס קול - 200$ אוזניות - 1100$ משומשות סאב - אני לא יודע בכמה הוא נמכר משומש, אבל חדש הוא עלה בארה"ב 1000$ לפני שנים ספורות, מה שאומר בארץ הרבה יותר (ולהזמין יבוא אישי סאב של 34 קילו לא הייתי ממליץ). Anatoli.
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים לא קשור לזה שאתה משחק או לא... אתה משחק עם מערכת של איזה 2500 $$ !!!!!!! (ועוד בטח משודרגת, או שעוד לא "שיחקת" איתה?).... אישית לא ניסיתי את זה, ואני בטוח שהחוויה מטורפת, אבל זה לא over kill מטורף? : אגב, לפני כמה חודשים סתם שוטטתי באיביי וראיתי את הK1K ( ) רק ב900 $$... ממש מציאה....
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים מחבר אחלה דיל, השאלה היא איזה מספר ואיזה מצב הן. המספרים המאוחרים יותר נחשבים לפחות טובים.Anatoli.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.