עבור לתוכן

איזה כרטיס כדאי לקנות למחשב...

Featured Replies

פורסם

Radeon 9500 PRO הוא צמוד בתחרויות דווקא לGEFORCE 4TI 4400 ה 4600 תמיד עוקף אותו, אלא אם כן מפעילים AA ו AF שלקצר אלה הם אפקטים שהופכים את המשחקים לחלקים יותר למשל אם אתה משחק בUNREAL 2003 ואתה רואה מרחוק איזה עץ ולגבולות שלו יש מן קצוות משוננים כאלו, אבל אם אתה מפעיל AA אז זה מחליק את הקצוות הללו, אבל זה מעמיס על הכרטיס מסך ולכאן הכוח של ה9500 PRO נכנס לתמונה, כאילו מה זה נכנס? הביצועים שלו לא יורדים הרבה כמו בGEFORCE 4TI 4600 למשל כשמפעילים את האפקטים הללו.

אבל בביצועים תכלס ה GEFORCE 4TI 4600 עוקף את הRADEON 9500 PRO בכל מבדק

www.tomshardware.com ותרשום בחיפוש TI 4600 ותמצא השוואות של כל הכרטיסים בשוק ותראה בעצמך.

אני הייתי לוקח GEFORCE 4TI 4600 דווקא, בגלל שאני אוהב FPSים ולא מעניין אותי AA וAF :) עוד משהו שגורם לי לבחור NVIDIA (קניתי RADEON אבל לא משנה, הוא היה יותר זול מה GEFORCE 4TI 4600 בזמנו עכשיו כבר לא) זה ההסכמים שNVIDIA חותמת עם חברות המשחקים והמשחקים עובדים בלעדית טוב יותר על NVIDIA, הנה משחק ממש טוב שלצערי רץ על הכרטיס שלי יותר לאט מTI 4200:

http://www.tomshardware.com/graphic/20030311/geforcefx-5600-5200-05.html

http://www.tomshardware.com/graphic/20021218/vgacharts-04.html

הנה כמה לינקים שייעזרו לך להחליט.

אגב GEFORCE 4TI 4800 זה בעצם 4600 ששמו לו AGP X8 מה שלא נותן כלום, כי הכרטיס לא משתמש ברוחב הפס הזה (מראה כמה הוא עלוב :) ) אבל בגלל תמיכת המשחקים בNVIDIA הייתי ממליץ על NVIDIA כל מה שכרטיס ATI יכול להציע אתה לא תראה במשחקים רבים בגלל ההסכמים של NVIDIA עם EA, UBISOFT וכדומה.

• תגובות 32
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם לATI יש את ה"הסכמים" הללו... וזה בסך הכל אופטימיזציה לדרייברים... אני לא מאמין שזה כ"כ משמעותי...

ה 9500PRO, עוקף את ה TI4400, גם ללא AFAA, ובמחירים זהים ה 9500 יותר משתלם.

פורסם

שטויות.

EA חתמו עם NVIDIA על הסכם באנדל וביצועים. בחיים, אבל בחיים, שום חברה מסחרית לא תיצור קשרי גומלין עם חברת תלת-מימד אחת ליצור בלעדיות, מכיוון שאז היא מפסידה קהל יעד. ואם EA יעשו בלעדיות עם NVIDIA, הם יפסידו את כל בעלי הRADEONS, שזה הרבה אנשים לאחר מאורעות השנה הזאת.

שיהנו מהביצועים שלהם, כמו עם 3DMARK2003, הכרטיסים של NVIDIA מקבלים ביצועים לא בעזרת יכולות, אלא בעזרת טריקים מאחורי הגב.

פורסם

בלי להעליב , עצבנת אותי . אתה פשוט חייב להסביר את כל מה שאני אומר באריכות , הא ? >:(:)

פורסם

בלי להעליב , עצבנת אותי . אתה פשוט חייב להסביר את כל מה שאני אומר באריכות , הא ? >:(:)

למי אתה מדבר?

פורסם

למי אתה מדבר?

התכוונתי ללב 18. פשוט הספקתם לכתוב כמה הודעות לפניי.

פורסם
  • מחבר

[move]יועצים יקרים:[/move]

בהתחלה שאלתי איזה כרטיס יותר טוב (שכדאי לקנות אותו) מבחינת המחיר וכל זה:

GFTi4800

או

R9500P

במהלך ה"אשכול" הבנתי שלא כדאי לשאול על gfTi4800 אלא על GFti4600 ואז השאלה הפכה ל:

gfti4600

או

r9500r

עכשיו, המטרה היא ניצול מקסימלי של הכרטיס, במשחקים ובכלל מהירות ואיכות תמונה (עם אפשרות לoc) וקיבלתי הרבה תשובות, האמת היא שעכשיו אני יותר מבולבל, ולא יודע מה להחליט, ההמלצות שלכם עוזרות מאד (ועל כך אני מודה) אבל הביקורות שלכם על הכרטיסים והשאלה איזה כרטיס יותר טוב הפכה ליותר סוביקטיבית מריאלית ועובדתית, מה שהפך את השאלה למסובכת ממה שהיא.

שוב, אני מודה לכולם אבל אולי מישהו מוכן לשים סוף לעניין לגרום לי להחליט באופן סופי לגבי השאלה?כי את המפרט של המחשב החדש אני כבר מת להגיש להצעות מחיר.

תודה

פורסם

עדיף 9500PRO

במחיר של ה-TI4600 אתה יכול לקנות R9700 NON PRO

בקיצור... לך בראש שקט על 9500פרו ואם יש תקציב אז 9700לא פרו

תתחדש.

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל (פיזית ועלותית) בין 9700 לא פרו ל9700 פרו?

פורסם

הבדל מחיר הוא בסביבות ה600 שקל, הבדל בכרטיס זה מהירות הליבה והזכרון.

פורסם

אבל על ידי אוברקלוקינג אתה יכול להפוך אותו לפרו

פורסם

אני מצתער להגיד לכם אבל אני קניתי את הראדאון9700פרם ב 1360 שקל!!!!!!!!!!!!! :flipa:

אחותי הביאה י מארצות הברית היא קנתה אותו נאיזה חנות שקוראים לה BESTBUY בניו יורק!!!!

אם יש לך מכר בארצות הברית תתקשר אליו עכשיו :hat:

http://www.bestbuy.com/Detail.asp?m=488&cat=521&scat=522&e=11176473

זה לינק שתראו שאני לא משקר!!!!

פורסם

עכשיו בוא נגיד אתה ואני מקבלים מכת ברק במחשב.

לך נדפק הכרטיס ואין אחריות, לי יש.

פורסם

אבל על ידי אוברקלוקינג אתה יכול להפוך אותו לפרו

לא קוראים לזה אוברקלוקינג , מה עושים זה מוד . ואני בספק אם האיש יעשה את זה מכיוון (בלי להעליב) שהאיש הוא לא כזה מבין בחומרה ואני בספק רבה אם הוא יקח את הסיכון לעשות את מוד , וחוץ מזה אם אני לא טועה ניתן לעשות את המוד שהופך ל-9700 נון פרו מ-9500 רגיל.

פורסם

לSPIRIT KNIGHT!

אז אני משלם קצת כסף ושם אותו לתיקון או שאני שולח אותו בחזרה(לשלוח משהו בכובד של הכרטיס הזה יעלה לי בערך 50 שקל!)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים