פורסם 2003 באפריל 2122 שנים הכרטיס הוא :Palit GeForce 2 - MX400 - 64MB SDRAM הוא מגיע עם לוח קירור אבל עדיין שאני במצב רגיל כמו עכשיו (סתם באינטרנט) הלוח קירור ממש חם.שלא לדבר על אם אני מפעיל משחקים כבדים... (אני מפחד לאבד אצבע אז לא בודק)מה עושים ?
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים הכרטיס הוא :Palit GeForce 2 - MX400 - 64MB SDRAM הוא מגיע עם לוח קירור אבל עדיין שאני במצב כזה כמו עכשיו, סתם באינטרנט הלוח קירור ממש חםשלא לדבר על אם אני מפעיל משחקים כבדים... (אני מפחד לאבד אצבע אז לא בודק)מה עושים ?דרך אגב יש ללוח קירור קפיצים כאלה מזה חמודים חעחע חולה על זה ! :-)דבר ראשון: היטסינק, לא לוח קירור... קירור קפיצים? למה הכוונה? בכל מיקרה, כל מאורר קטן שאתה יכול למצוא בחנות מחשבים יעשה את העבודה.
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים סדרת MX ידועה כליבה שלא מתחממת יחסית לליבת הTI.למרות שזה נראה לך חם לליבה זו טמפ' נורמאלית אבל אם הוא ממש חם תוסיף לו מאוורר 40/60 מ"מ ג'נרי..
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים תלוי כמה אתה מוכן להשיקע.אתה יכול לקנות כאן, כמו שאמרו מאוורר 40\60 מ"מ ולבחר אותו איך שהוא לצלעות קירור.אם יש לך יותר כסף, אתה כבר יכול לקנות קירור לגמרי חדש כמו:Vantec IceBerq או הZM50-HP או הZM80-HP שעולים יותר מהVantec.
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים הכרט הנ"ל מחמם את הheatsink בצורה מפחידהאבל לא נתקלתי במקרים של האטה בביצועים או תקיעות במחשבאז אתה יכול להרגע ולהשאיר את זה ככה לא יקרה כלוםאבל אם יש לך מאוורר קטן נוסח pentium1 או 486 אז כמובן לא יזיק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.