עבור לתוכן

שלום. מחפש פתרון לשתי בעיות: בניית פנס מלדים גדולים צבעוניים וזמזם מקוטע

Featured Replies

פורסם

שלום

בעיה ראשונה

הרכבתי במכונית שלי זמזם 12V שמתחבר לאור הילוך אחורי. הזמזם עובד ברצף והייתי רוצה לבנות מעגל שיגרום לו לזימזום מקוטע.

בעיה שניה

קניתי שלושה לדים צבעוניים גדולים, שעובדים על 3V ואני רוצה לבנות מעגל שכולל פוטנציומטרים משתנים כדי לשלוט על עוצמת התאורה של כל אחד בנפרד

לצורך הדגמת חיבור צבעים באור.

ראיתי שיש כאן מומחים בתכנון מעגלים, האם מישהו יכול לעזור לי בתוכנית והסברים מכיוון שאני לא מבין את הסימנים המוסכמים בשרטוט מעגלים שמציינים לד, נגד וכו'.

תודה

איתן

פורסם

שלום

בעיה ראשונה

הרכבתי במכונית שלי זמזם 12V שמתחבר לאור הילוך אחורי. הזמזם עובד ברצף והייתי רוצה לבנות מעגל שיגרום לו לזימזום מקוטע.

בעיה שניה

קניתי שלושה לדים צבעוניים גדולים, שעובדים על 3V ואני רוצה לבנות מעגל שכולל פוטנציומטרים משתנים כדי לשלוט על עוצמת התאורה של כל אחד בנפרד

לצורך הדגמת חיבור צבעים באור.

ראיתי שיש כאן מומחים בתכנון מעגלים, האם מישהו יכול לעזור לי בתוכנית והסברים מכיוון שאני לא מבין את הסימנים המוסכמים בשרטוט מעגלים שמציינים לד, נגד וכו'.

תודה

איתן

עכשיו תנסה להסביר לי למה מה הקטע שאתה צריך זמזם לאור רוורס ?.... :s07:

פורסם
  • מחבר

היי ד"ר

תודה על התגובה המהירה

זמזם לאור רוורס אני צריך כי יש לי טנדר גדול שאין בו זמזם לנסיעה אחורית וזה בטיחותי להשתמש בזמזם. התקנתי אחד עגול שחור וקטן שעושה צפצוף זי חזק אבל האנשים רגילים לזמזום מקוטע. יש לרכישה אבל זה יקר יותר

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים