עבור לתוכן

מה דעתכם על הSK-7?

Featured Replies

פורסם

תגידו רק בהתחשבות בסינק עצמו איזה סינק יותר טוב זה של הוולקנו7+ או ה SK7 ואם בהרבה?

בעיקרון אני שוקל לעבור מהוולקנו7+ שלי ל SK7+SF2 ואני לא יודע אם השיפור אם הוא יהיה ואם כן אז אם הוא שווה את ההשקעה.

כי אני לא מעוניין להחזיק את ה SF2 ב FULL SPEED משהו בערך כ 3000RPM. ככה אצלי גם המאוורר של ה V7+ ואני עם OC.

פורסם

ההיטסינק של ה-SK7 הרבה יותר טוב, ה-Volcano7+ הוא לאנשים שרוצים לעשות אוברקלוק קטן במיוחד

ולאלו שרוצים לשמור על המעבד בטמפרטורה סבירה.

פורסם

ה SK7 יותר טוב מהוולקנו 7+ מכמה סיבות :

1.אפשר להתקין עליו כמה סוגי מאוררים 60,70 ו 80 מ"מ ועם הוולקנו אתה תקוע עם המאורר שהגיע איתו.

2. בעבור אותה רמת רעש ה SK7 יקרר טוב יותר,במיוחד אם אתה מחפש קירור שקט יחסית. הוולקנו שקט רק במהירות הנמוכה ביותר שלו אבל

אז הוא לא מקרר טוב במיוחד.

עם Smart fanII על 2800 RPM אתה תגיע לרמת רעש דומה למצב השקט ביותר בוולקנו אבל עם ביצועים כמו במהירות הגבוהה ביותר בוולקנו.

החסרון - ה SK7 יקר יותר ולמחיר צריך גם להוסיף את מחיר המאורר.

האם יש סיבה להחליף? על זה רק אתה יכול להשיב. אם אתה מרוצה מתוצאות הקירור/רמת הרעש הנוכחית בוולקנו אז אין סיבה להחליף.

הוולקנו בסה"כ גוף קירור טוב וזול מאוד.

פורסם

זהו שאני לא ממש מרוצה מרמת הקירור שלו וזה לא שהיא לא טובה פשוט ברמות של OC היא ממש לא מספיקה ולשמוע אותו על המהירות הכי גבוה זה פשוט זוועה בגלל זה אני חשבתי אולי על להשקיע על דוף קירור שהוא יותר איכותי ומקרר טוב יותר ומאוורר שהוא יותר טוב וגדול יותר כך שבערך באותה רמת רעש הקירור יהיה הרבה יותר טוב, האם אני צודק? האם הוא יהיה באמת יותר טוב ?מבחינת הוולקנו במהירות הכי נמוכה שהיא 3500RPM ובSK7 עם ה SF2 במהירות דומה.

פורסם

המארז שלך מאוורר טוב?

פורסם

לפי דעתי כן יש לי ENERMAX FS710 עם ספק של אנרמ'ס גם EG365 שיש לו שניי מאווררים אחד מאחורה ואחד מלמטה ממש מעל המעבד

פלוס 2 מאווררים מאחור של המארז שמוציאים אוויר ושניי מאווררים מקדימה שמכניסים אוויר ואולי אני יכניס עוד אחד לדלת בזמן הקרוב.

פורסם

אז ה-SK-7 יהיה מצויין בשבילך. תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

:lol: :lol: :lol: אהבתי תודה

פורסם

:bigglasses:

פורסם

נראה לי כבר אמרו הכל אבל מקסימום ...

יש לי את שנהם - הוולקנו 7+ (שאמור לעבור ל P4 2000)

ואת השילוב ה"מנצח" SK7 SF2

אין מה לומר - ביחס לרעש ביצועים ה SK7 SF2 לוקח בהליכה ככה שחבל בכלל ללכת על הולקנו - ובמיוחד אם אתה רוצה OC

ככה אתה יכול להיות כמעת בטוח שהטמפ' לא תגביל אותך ...

פורסם

התמונה מדברת בעד עצמה ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים