עבור לתוכן

נהיגה בשכרות תחת השפעת קלונקס, הצילו!

Featured Replies

פורסם

*בהנחה שהוא לא משקר* ואיך אתה יודע מתי עברה השפעת הכדורים? לפי תחושה והזמן שעבר. זה לא שיש לך דרך לדעת

פורסם

אשמח לראות את הM.D שלך.

מתוך אתר אינפומד

יש להימנע מנהיגה עד שלומדים כיצד התרופה משפיעה, כיוון שתרופה זו עלולה לגרום לטשטוש.
פורסם

כותבים את זה כמעט על כל תרופה, כי אי אפשר לדעת איך הגוף יסתגל אליה ויצרני התרופות חייבים כסת"ח.

בעיקרון מי שמשתמש באופן קבוע ומזה זמן מה בקלונקס לא אמור להיות מטושטש בגללה, אבל זה ממש ממש ממש שיקול דעת קלוקל (אני משתדלת להשתמש במילים רגועות) לערבב תרופות כאלה עם אלכוהול. אדם שלוקח תרופות פסיכיאטריות צריך להיות לו מספיק שיקול דעת ולא לגעת באלכוהול.

פורסם

*בהנחה שהוא לא משקר* ואיך אתה יודע מתי עברה השפעת הכדורים? לפי תחושה והזמן שעבר. זה לא שיש לך דרך לדעת

נו באמת. הבחור על כדורים שאסור לשתות איתם והוא שותה. הוא נהג ונתפס עם רמת אלכוהול מעל המותרת. אתה באמת יכול לצאת מנקודת הנחה שהוא לא משקר?

מעבר לכך, השפעת הכדורים היא ל-30 שעות בסה"כ, כאשר בטווח של כמה שעות הראשונות(גם 7-8 שעות) השפעת הכדורים חזקה מאוד ובכלל אין לנהוג.

כותבים את זה כמעט על כל תרופה, כי אי אפשר לדעת איך הגוף יסתגל אליה ויצרני התרופות חייבים כסת"ח.

בעיקרון מי שמשתמש באופן קבוע ומזה זמן מה בקלונקס לא אמור להיות מטושטש בגללה, אבל זה ממש ממש ממש שיקול דעת קלוקל (אני משתדלת להשתמש במילים רגועות) לערבב תרופות כאלה עם אלכוהול. אדם שלוקח תרופות פסיכיאטריות צריך להיות לו מספיק שיקול דעת ולא לגעת באלכוהול.

קלונקס זו תרופת הרגעה מיידית(דומה לוואבן). אסור ליטול את הכדורים הללו באופן קבוע כי יש סכנה קשה של פיתוח תלות והתמכרות. המטרה של התרופה היא להרגיע ולהרדים. זה לא כדור פסיכיאטרי שמטרתו טיפול בהפרעה נפשית אלא בסה"כ טיפול במצב נפשי רגעי - כלומר הרגעה. לכן זו סכנת נפשות לנהוג איתו.

פורסם

לפותח הת'רד: תיקח עו"ד שישב להם על הקטע שאתה לוחם או לא יודע מה, שיעשה מה שהוא יודע לעשות.

לכל המגיבים הלחוצים: צאו מהבועה, לפעמים צריך להסתכן בשביל לחיות ולפעמים צריך לעבור על החוק וטוב שכך, אוי ואבוי למדינה הזו אם היינו מנסים לחיות על פי מודלים אמריקאים או אירופאים של שמירה על החוק, כל היצירתיות הייתה הולכת לפח.

פורסם

אם אתה רוצה להתאבד, אז אני האחרון שיעצור אותך, מבחינתי, תתאבד, תמות, אבל אני לא מבין מאיפה יש לך את הזכות לקחת את חייהם של אנשים אחרים.

אם אתה רוצה למות, תמות, אבל למה לקחת איתך אנשים שכן רוצים לחיות?

תצא אתה מהבועה, על הכביש אתה לא חי בוואקום, המעשים שלך על הכביש משפיעים על כל מי שנוסע סביבך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים