פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים שמתם לב שהרבה תוכנות שחידשו אותן פחות טובות מהקודמות שלהם איך זה?קחו דוגמאות1) NERO 6.6 הרבה יותר טוב מנרו 8 ולא משנה מה תגידו הרבה יותר קליל ונוח וצורב יותר איכותי גירסה 8 נתקע תמיד בתחילת הצריבה לכמה שניות לפני שהוא מתחיל2)Ad-Aware SE Professional הרגיל והישן הרבה יותר טוב מAd-Aware2007 הישן מוחק רק מה שצריך יותר מובן וקליל3) התוכנה הגדולה מכולן -ויסטה מול xp אין מה להוסיףויש עוד שלא עולות לי כרגעקחו דוגמאות של משחקים 1)empire earth 2 לעומת empire earth3 ברור ש2 יותר יפה מובן וכייפי2)c&c 2 לעומת c&c 3 אותו דבר כמו למעלהמעניין למה זה במקום לשפר זה ניהיה יותר גרוע
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים בנוגע לתוכנות, עם אף אחד מהם אני לא מסכים.זה שלא טרחת לקרוא את ה CHANGE LOG ואתה לא מבין מה נוסף וממה נגרמה הרגשת העומס, זה לא אומר שהתוכנה לא שופרה ורק הלכה אחורה.בנוגע למשחקים אני לא מבין אז אני לא אגיב.
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים מחבר עזוב אותך בקשר לתוכנות לא צריך להיות חכם גדולרואים את זה בשטח נרו זאת תוכנה נטו לצריבה וגירסה 6.6 יותר טובה היא פשוט צורבת יותר טובויש לי אחלה מחשב שיכול לשאת כל תוכנה שישובקשר לויסטה ממש הצחקת אותימערכת הפעלה נועדה לחויה בשביל מי שמשתמש איתה ואני בתור טכנאי מחשבים שם לב עם איזה מערכת הפעלה הלקוח נהנה יותררק מתקשרים אלי כדי להעיף את הבלתי נסבלת-ויסטה
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים איזה מזל שאתה לא מבקר תוכנות ושההרגשה האישית שלך היא לא זאת שקובעת את עתיד התוכנה בעולם.ותזכיר לי לא להתקשר אליך כשאתקל בבעיה. דאונגרייד זה לא הפתרון שאני מצפה לשמוע מ"טכנאי מחשבים".
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים מחבר גם זה לא התשובה שאני מצפה מ"אחראי פורום" עלקזאת לא רק הרגשה זאת גם עובדה בשטחואתה תראה בשאר התגובות שיהיו פה למי יש רובואם בא לך לקצר את הדרך כנס לפורום "מערכות הפעלה" ותראה מה אומרים שם בקשר לויסטהאז צא מהסרט גבר למה אתה כל החיים שלך מול מסך ואני רוב הזמן שלי בשטח אז לך תעשה חמוצים
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים אני לא רואה שום סיבה לדרדר את הדיון להתנסחויות כאלו.הדיון ננעל ותטופל בהמשך.
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים גם זה לא התשובה שאני מצפה מ"אחראי פורום" עלקזאת לא רק הרגשה זאת גם עובדה בשטחואתה תראה בשאר התגובות שיהיו פה למי יש רובואם בא לך לקצר את הדרך כנס לפורום "מערכות הפעלה" ותראה מה אומרים שם בקשר לויסטהאז צא מהסרט גבר למה אתה כל החיים שלך מול מסך ואני רוב הזמן שלי בשטח אז לך תעשה חמוציםעל זה ועל ההודעות הפרטיות ששלח, הורחק לצמיתות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.