פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים ממש הפתעת אותי.מה העיתרונות הבולטים שלה על ה D 80?כתבתי בהודעה שציטטת קודם:עבור 100 ש"ח נוספים אתה יכול להביא מ-B&H סמסונג GX10 עם עדשת קיט 18-55. למי שלא מכיר, הסמסונג GX10 היא למעשה פנטקס K10D עם מדבקה של סמסונג וכמה שינויים קוסמטיים מזעריים. רק כדי לקבל פרופורציה, ה-GX10/K10D היא מצלמה עם איטומי לחות ואבק כמו במצלמות שעולות 7000 ש"ח ויותר לגוף, ועם סט תכונות שעולה על זה של ה-D200 ובוודאי על זה של ה-D80. רשימה חלקית של יתרונות: מייצב מובנה שעובד עם כל עדשה (וחוסך את הצורך בקניית עדשות מיוצבות יקרות), מערך של חיישני AF מוצלבים, ציפוי נגד אבק על החיישן, תמיכה בפומרט DNG (פורמט RAW סטנדרטי), ממשק משתמש נוח יותר - במיוחד במצב M. מלבד נושא המחיר, אין טעם להשוות אותה ל-D40 ול-400D. מדובר במצלמה בליגה אחרת לגמרי.אגב, הגירסה של פנטקס נמכרת בארץ ב-4000 ש"ח, וכוללת אחריות לשנתיים של "קרט" (יבואני קנון ופנטקס) וכמובן עדשת קיט 18-55. גם זו עסקה מעולה, אבל פחות מרשימה מהמחיר של הסמסונג ב-B&H.
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים אז מה עדיף gx 10 או K10D הבנתי שהן כמעט זהות אבל בכל זאת מי מן יותר עדיפה גם מבחינת מחירבקיץ אני טס לארה"ב יש לי אפשרות לקנות ב B&H
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים שתי המצלמות זהות מלבד הבדלים קוסמטיים זניחים, ואת שתיהן לא תוכל להשיג בקיץ כי הן כבר לא מיוצרות. למען האמת, אני אתפלא אם עוד חודש עדיין תוכל להשיג אותן, כי המחירים שיש עכשיו זה מחירים שהמטרה שלהם היא להפטר מהמלאי לפני שמגיעים הדגמים החדשים (והיקרים בהרבה) - K20D ו-GX20.
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים boren תודה על העזרה אני חושב שאני אלך על ה פנטקס.יש אפשרות להזמין מ B&H לארץ?
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים יש אפשרות, רק קח בחשבון שהקיט של פנטקס יקר ב-$70 מהקיט של סמסונג, וזה מתחיל לצמצם את הפרש המחיר מהארץ. יכול להיות שעדיף כבר לקנות בארץ ולקבל שנתיים אחריות, לא?
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים אני לא מוצא חנות בארץ שמוכרת את המצלמה + את עדשת קיט של 15-55 במחיר טובאתה יכול לתת לי לינק לחנות שמוכרת את הקיט הנ"ל במחיר שפויתודה.
פורסם 2008 בפברואר 2517 שנים קנה את הפנטקס, ל- RAW שלה יש איכויות מעט טובות יותר מהסמסונג.לשתיהן יש DNG ואין בו דחיסה-מאבדת-מידע (או דחיסה בכלל). למה שיהיה הבדל? ואיפה ראית מישהו שטוען (ומוכיח) שיש?
פורסם 2008 בפברואר 2617 שנים לשתיהן יש DNG ואין בו דחיסה-מאבדת-מידע (או דחיסה בכלל). למה שיהיה הבדל? ואיפה ראית מישהו שטוען (ומוכיח) שיש?מבדיקה שעשו כמה אנשים על ה-RAW.כנראה שיש הבדל בשבב של NuCore. כנראה רק ברמת Firmware אבל הם מאפשרות ל- K10D RAW מעט טוב יותר.
פורסם 2008 בפברואר 2617 שנים יש לך לינק להשוואה הזו?לא...צריך לחפש עמוק בפורומים, גם אלה של PentaxForums.היה משהו ממש זניח (אולי אפילו במסגרת הטעיה, אבל רק מעטים עושים ניתוח עמוק כ"כ של RAW), אבל אם כבר רוכשים, אז שיהיה פנטקס.אם אני לא טועה, חפש GordonBGood או John Sheehy.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.