עבור לתוכן

מחפש מצלמת SLR דיגיטאלית עד 3000ש"ח

Featured Replies

פורסם

ממש הפתעת אותי.מה העיתרונות הבולטים שלה על ה D 80?

כתבתי בהודעה שציטטת קודם:

עבור 100 ש"ח נוספים אתה יכול להביא מ-B&H סמסונג GX10 עם עדשת קיט 18-55. למי שלא מכיר, הסמסונג GX10 היא למעשה פנטקס K10D עם מדבקה של סמסונג וכמה שינויים קוסמטיים מזעריים. רק כדי לקבל פרופורציה, ה-GX10/K10D היא מצלמה עם איטומי לחות ואבק כמו במצלמות שעולות 7000 ש"ח ויותר לגוף, ועם סט תכונות שעולה על זה של ה-D200 ובוודאי על זה של ה-D80. רשימה חלקית של יתרונות: מייצב מובנה שעובד עם כל עדשה (וחוסך את הצורך בקניית עדשות מיוצבות יקרות), מערך של חיישני AF מוצלבים, ציפוי נגד אבק על החיישן, תמיכה בפומרט DNG (פורמט RAW סטנדרטי), ממשק משתמש נוח יותר - במיוחד במצב M. מלבד נושא המחיר, אין טעם להשוות אותה ל-D40 ול-400D. מדובר במצלמה בליגה אחרת לגמרי.

אגב, הגירסה של פנטקס נמכרת בארץ ב-4000 ש"ח, וכוללת אחריות לשנתיים של "קרט" (יבואני קנון ופנטקס) וכמובן עדשת קיט 18-55. גם זו עסקה מעולה, אבל פחות מרשימה מהמחיר של הסמסונג ב-B&H.

פורסם

אז מה עדיף gx 10 או K10D הבנתי שהן כמעט זהות אבל בכל זאת מי מן יותר עדיפה גם מבחינת מחיר

בקיץ אני טס לארה"ב יש לי אפשרות לקנות ב B&H

פורסם

שתי המצלמות זהות מלבד הבדלים קוסמטיים זניחים, ואת שתיהן לא תוכל להשיג בקיץ כי הן כבר לא מיוצרות. למען האמת, אני אתפלא אם עוד חודש עדיין תוכל להשיג אותן, כי המחירים שיש עכשיו זה מחירים שהמטרה שלהם היא להפטר מהמלאי לפני שמגיעים הדגמים החדשים (והיקרים בהרבה) - K20D ו-GX20.

פורסם

אתה יודע כמה הן יעלו ובמה יתבטא השיפור בדגמים החדשים יותר?

פורסם

הן יעלו $1300 לגוף, והשיפורים העקריים הם תוספת של 5 מ"פ ותצוגה חיה.

פורסם

boren תודה על העזרה אני חושב שאני אלך על ה פנטקס.יש אפשרות להזמין מ B&H לארץ?

פורסם

יש אפשרות, רק קח בחשבון שהקיט של פנטקס יקר ב-$70 מהקיט של סמסונג, וזה מתחיל לצמצם את הפרש המחיר מהארץ. יכול להיות שעדיף כבר לקנות בארץ ולקבל שנתיים אחריות, לא?

פורסם

אני לא מוצא חנות בארץ שמוכרת את המצלמה + את עדשת קיט של 15-55 במחיר טוב

אתה יכול לתת לי לינק לחנות שמוכרת את הקיט הנ"ל במחיר שפוי

תודה.

פורסם

תסתכל כאן

פורסם

קנה את הפנטקס, ל- RAW שלה יש איכויות מעט טובות יותר מהסמסונג.

פורסם

קנה את הפנטקס, ל- RAW שלה יש איכויות מעט טובות יותר מהסמסונג.

לשתיהן יש DNG ואין בו דחיסה-מאבדת-מידע (או דחיסה בכלל). למה שיהיה הבדל? ואיפה ראית מישהו שטוען (ומוכיח) שיש?

פורסם

לשתיהן יש DNG ואין בו דחיסה-מאבדת-מידע (או דחיסה בכלל). למה שיהיה הבדל? ואיפה ראית מישהו שטוען (ומוכיח) שיש?

מבדיקה שעשו כמה אנשים על ה-RAW.

כנראה שיש הבדל בשבב של NuCore. כנראה רק ברמת Firmware אבל הם מאפשרות ל- K10D RAW מעט טוב יותר.

פורסם

יש לך לינק להשוואה הזו?

פורסם

יש לך לינק להשוואה הזו?

לא...

צריך לחפש עמוק בפורומים, גם אלה של PentaxForums.

היה משהו ממש זניח (אולי אפילו במסגרת הטעיה, אבל רק מעטים עושים ניתוח עמוק כ"כ של RAW), אבל אם כבר רוכשים, אז שיהיה פנטקס.

אם אני לא טועה, חפש GordonBGood או John Sheehy.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים