פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים יש לי מדפסת משולבת עם פקס, סורק וכל השטויות האלהה.. קניתי מיכלים חדשים, שמתי אותם במדפסת ובמוניטור זה מראה לי שהמיכלים מלאים.. סתם אני בא לעשות בדיקה , הדפסתי שמש צהובה והצהוב יוצא ורוד.. ואותו סיפור אם האדום.. הצבעים פשוט מזוייפים.. השחור בסדר גמור וגם הכחול.. רק הצהוב והאדום לא בסדר.. עזרה בבקשה.. תודה מראש..
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים נסה להשתשמש בהגדרות של המדפסת לנקות את הראשי דיו או מה שיש לך שםאם לא עוזר, פשוט תחליף את המיכל, אין מה לעשות
פורסם 2008 בפברואר 1717 שנים סתם אני בא לעשות בדיקה , הדפסתי שמש צהובה והצהוב יוצא ורוד.. ואותו סיפור אם האדום.. הצבעים פשוט מזוייפים..אני מבין שבמדפסת שלך יש מיכל דיו נפרד לכל צבע.אם כך, בדוק האם בטעות החלפת במיקום שצריך לשים את הצבעים.סביר להניח שהחלפת בטעות בין המיקום של מיכל הצבע הצהוב (Yellow) עם מיכל הצבע הוורוד (Magenta). אם תחליף את הסדר בין שני המיכלים הללו, סביר להניח שהבעיה תיפתר (רצוי גם לשים לב על הסימון במקום בו מזינים את המחסניות במדפסת).בהצלחה!
פורסם 2008 בפברואר 1717 שנים מחבר חחח זה הדבר הראשון שעלה לי לראש כשזה קרה..הם במקומות הנכונים..תודה על העזרה
פורסם 2008 בפברואר 1817 שנים טוב, אז מה בדיוק יש להוסיף? כל מה שיש להגיד זה שתבדוק שכל ההגדרות נכונות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.