פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים עבדתי לפי המעגל הזה אבל הוא עובד רק עם לד של עכבר וגם הלד של העכבר לא דולק בעוצמה אלא ממש ממש חלש ולא מהבהב לפי המוזיקה ואם אני מחבר לד UB הוא לא דולק בכלל ולא בגלל ה+ וה- כי גם שאני הופך אותו זה לא עוזר ניסיתי גם להפוך את החיבורים שיוצאים מהבננה אבל זה גם לא עוזר בבקשה אם תוכלו לעזור לי פשוט אני לא מצליח לתקן אותו שיפעל טוב ??? :s05: החלקים שאיתם בניתי 2 טרנזיסטורים BC548C והשני BC547C 2 של 10 קילואום אחד של 100 קילואום ואחד של 510 אוהם שני קבלים קרמים של 0.1uF (סימון 104) יש לי גם רב מודד אם זה יעזור לבדוק את המעגל תודה רבה רבה רבה מראש לעוזרים
פורסם 2008 בפברואר 1817 שנים מחבר הקפצה חבר'ה נשרפו לי כבר כמה לדים יקרים (כל אחד עולה 5 ש"ח) אבל לא הולך לי להפעיל את המעגל הנ"ל ולא את המעגל של BlueNosE (אגב שבגלל המדריך נשרפו לי 2 לדים) אם תוכלו להסביר לי בבקשה איך אני מפעיל את המעגל הזה או את המעגל של BlueNosE אשמח מאוד רק תיקון קטן למה שכתבתי בהתחלה עבדתי לפי המעגל הזה אבל הלד לא דולק בעוצמה אלא ממש ממש חלש ולא מהבהב לפי המוזיקה ( אגב הלד של העבר הוא לד פנס) ולא בגלל ה+ וה- כי גם שאני הופך אותו זה לא עוזר ניסיתי גם להפוך את החיבורים שיוצאים מהבננה אבל זה גם לא עוזר ושני הטרנזיסטורים הם BC547C בבקשה תעזרו לי כי אני כבר מיואש לגמרי :pissed: עריכה חבר'ה??????????????????????.
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים אפשר לינק למדריך השלם ולא רק תמונה?וגם אם תעלה תמונה של המעגל מורכב אולי זה יעזור לעזור לך.
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים אתה מנסה לבנות מעגל שיפעל לפי מוזיקה יוצאת מהמחשב? כי אם כן יש שיטה הרבה יותר קלה..
פורסם 2008 במרץ 217 שנים http://www.epanorama.net/circuits/parallel_output.htmlיש עוד אלף אתרים כאלה..פשוט מחברים לדים עם עם נגד 4.6KOHM.. לפינים 2 עד 9.. ואת הרגל השלילים לGND (פין 25)ואז משתמשים בתוכנה discolitezhttp://discolitez.com/ושלום על ישראל :]
פורסם 2008 במרץ 217 שנים מחבר תודה רבה רבה על תשובתך רק עוד עזרה קטנה תוכל לתת לי את הקישור למדריך כי הסתבכתי שם עם כל האנגלית תודה ושוב תודה :yelclap:
פורסם 2008 במרץ 317 שנים מחבר תודה אבל לפי התוכנה הבנתי שזה עובד רק דרך וינפ כי אני לא אוהב את התוכנה הזאת אני רוצה שכשאני יפעיל מוזיקה אז המנורות ידלקו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.