פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים מתלבט בין השלושה את שלושתם אני מביא במחיר יבואן איזה הכי משתלם והכי טוב מבין השלושה?שימושים עיקריים לפי סדר עדיפויות:1.משחקים2.סרטים3.טקסט
פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים אתה משווה כאן בין מסך 22" עם פאנל TN ל-20" בעלי פאנל VA/IPS. מסכים מבוססי VA/IPS יותר מתאימים ואיכותיים עבור כל השימושים שציינת לכן בעלי תמורה טובה יותר לכסף.קרא את זה על מנת להבין על מה אני מדבר:http://hwzone.co.il/articles/lcd_guide_b/
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים מחבר אחלה תודהומבין ה 2007FP לבין ה2007WFP מה אני אמור לבחור את הרחב או את המרובע לאיזה מבין השניים יש פאנל איכותי יותר?
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים לשניהם יש אותו פאנל,וזה תלוי בך אם אתה מעדיף את הרחב או את הרגיל.אני אישית מעדיף את הרגיל,כי לדעתי 20 אינץ' רחב זה פשוט קטן מדי.(ובנוסף אני לא צופה בסרטים במסך מחשב,אלא בטלוויזיה).בנוסף, לרגיל יש יותר שטח עבודה מאשר לרחב.
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים מחבר תודה רבה על התשובה המספקת נראה לי שאני ילך על הWFP אני מעדיף רחב...
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים תודה רבה על התשובה המספקת נראה לי שאני ילך על הWFP אני מעדיף רחב...אגב, פה יש לך השוואה בין השניים אם לא ראית:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=300220.msg2636259#msg2636259
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים רגע אבל בעצם ברגיל עדיף יותר לראות סרטים לא? או שבעצם זה לא משנה, כי זה נראה כי הפס פה הוא באותו הרוחב. אז מה עדיף לסרטים?
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים ברור שהרחב. גם ניתן לראות שהתמונה אצלו יותר גדולה, וגם הסרט הזה לא ביחס 16:9 כמו בסרטים אחרים (שם ההבדל יותר מורגש).
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים מהה שיט והזמנתי את הרגיל יו איזה עצביםםם יו אני לא יודע מה לעשות עכשיו, השימושים העיקיים שלי זה סרטים וטקסט, ככה שטקסט זה לא מפריע אבל סרטים יוו אוף
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים וואי אבל מלא זמן אני מתכנן לקנות וכל פעם קיבלתי תשובות שונות.אני משער שאני אוכל לבקש להחליף לרחב, אבל אני עדיין לא סגור על זה.היתרונות של הרגיל הן שהוא יותר מרשים ויפה לדעתי, ואני משער שתמונות רואים טוב יותר כי הוא לא מועך לWS, ויש יותר שטח עבודה והבנתי שיותר נוח לעבוד איתו במצב PIVOT.אבל אני רוצה לצפות בהמון תכני HD.מה היית עושה במקומי?(ד.א אני רוצה לחבר אליו ממיר, אז כדאי את הרגיל או את הרחב בקטע הזה?)
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים מאיפה בשם אלוהים אנשים קיבלו את הרעיון שמסך רחב מותח תמונות ודברים ל WS ומעוות הכל......?אתה רואה את התמונה ברזולוציה המקורית שלה. אם היא לא בפורמט רחב, אתה פשוט רואה את התמונה באמצע, ובצדדים שוליים.
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים אבל אני רוצה לצפות בהמון תכני HD.מה היית עושה במקומי?רחב. לגבי ממיר הייתי קונה אולי את ה 2407...
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים מאיפה בשם אלוהים אנשים קיבלו את הרעיון שמסך רחב מותח תמונות ודברים ל WS ומעוות הכל......?אתה רואה את התמונה ברזולוציה המקורית שלה. אם היא לא בפורמט רחב, אתה פשוט רואה את התמונה באמצע, ובצדדים שוליים.זה נכון, אבל ברגיל אתה תראה אותה גדול יותר.בקיצור נראה לי ביום ראשון אני אתקשר לנקסטופ להתבכיין שיחליפו לי לרחב, ואם לא אני פשוט אשתגע או משהו :-\
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים נכון, כי ברגיל היא תופסת יותר משטח המסך S:ומצד שני, סרטים במסך רחב תראה על יותר שטח ב.... מסך רחב. D:מאז שעברתי לרחב אני לא מסוגל להסתכל על מסך 4:5 או 4:3זה מרגיש כאילו חסר לי משהו בשדה הראיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.