פורסם 2003 באפריל 2122 שנים אתה בטח מתכוון שאתה רוצה לבנות מקלט לשלט שיתחבר למחשב משהו פרסם פה פעם קישור למדריך תעשה חיפושאתה יחול להתאים למקלט כמעט כל שלט שיש לך בבית
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים או לקנות קולט אינפרה אדום יש כמה סוגים: 1) IR TO USB 2) IR BY Motherboard Controllerהם יעבדו טוב עם כל שלט שיש לך בבית !!!!
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים יש לי שאלה אם יש לי מדפסת אם ir מחוברת למחשב למה אני לא יכול להשתמש בא כמקלט ?? או אם סתם pocket pc יכול להיות שלט אבל למה כשהוא מחובר למחשב הוא לא יכול להיות מקלט???
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים יש לי שאלה אם יש לי מדפסת אם ir מחוברת למחשב למה אני לא יכול להשתמש בא כמקלט ?? או אם סתם pocket pc יכול להיות שלט אבל למה כשהוא מחובר למחשב הוא לא יכול להיות מקלט???איך שאומרת המורה הרוסיה שלי לפיסיקה: "כי ככה אלוהים ברא עולם."
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים היה מישהו שעשה חיבור לשלט עם המקלט IR של המדפסת שלונראה לי אפילו מהפורום הזה..
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים מחבר עכשיו עם אני רונה את המקלט כמה הוא עולה?ואיך אני בכלל מגדיר את הכפתורים בשלט שכל אחד יעשה משהו אחר ....?
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים הנה מדריך נחמד :http://hem.passagen.se/rapideye/ir-receiver.htmlיש לך איזה משהו שמתחבר אליו שלט במחשב?כמו כרטיס טלוויזיה , כרטיס קול , משהו אחראני שולט עם השלט של הflyvideo98 שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.