עבור לתוכן

טכנאי PC

Featured Replies

פורסם

היי

התחלתי לעבוד בשעה טובה ומוצלחת כטכנאי PC בבי"ח קפלן ברחובות לפני כשלושה שבועות.

אני כמעט ללא נסיון, אבל הבוס שם ראה שיש לי כח רצון ללמוד ובזכות לחץ של אחד העובדים שבזכותו בכלל הקורות חיים שלי הגיעו לשם התקבלתי לעבודה!

הבעיה בבי"ח היא שצריך לרוץ ממקום למקום ואין זמן לנשום..ולאחד בלי נסיון כמוני זה נהפך לגהנום.

כמובן שאני לומד דברים חדשים אבל בקצב הזה בואו נגיד...או שיטיסו אותי משם עוד כמה חודשים..או שבגלל חוסר הנסיון שלי אני אסבול הרבה מאוד זמן עד שהנסיון שלי באמת יהיה שווה משהו.

הגעתי למסקנה שצריך להתקדם לבד בבית..הדברים העיקריים שצריך לדעת שם [ובעצם בכל מקום שדרוש בו טכנאי] הם הגדרת מדפסות, אופיס, Win Server 2003, Win XP, exchange ועוד כמה דברים שבטח שכחתי.

יש לי מחשב חזק, אני מוכן להתקין עליו מכונות ווירטואליות ולהתחיל ללמוד דברים לבד.

השאלה היא כזאת, האם יש ספרים ומצגות שאפשר לקחת מהאינטרנט שבעזרתן אפשר ללמוד? ואפילו ספרים עם תרגילים שזה בכלל יהיה פיצוץ.

תודה רבה לעונים

טכנאי PC נואש

פורסם

עזוב סרטים ומצגות , F1 !

This is the THING !

פורסם
  • מחבר

גם לF1 צריך עזרה משל עצמו

ובחייאת, קצת רצינות \:

פורסם

הייתי רציני מאוד . אין משהו שלא מצאתי דרך עזרה של תוכנה.

ובכל מקרה אם אין לך כוח לנבור בעזרה , פשוט תעשה רשימה של בעיות נקודתיות , עם קצת גוגל והרבה רצון תוכל לפתור כל בעיה .

פורסם
  • מחבר

בעיות נקודתיות תמיד יש, ויהיו. זה לא יגמר בחיים.

אבל ברגע שלומדים נושא מסוים, זה נותן אחלה כלים להתמודד עם בעיות נקודתיות, זה נותן את הבסיס, זה חלק מכל בעיה באותו נושא מסוים.

[br]פורסם בתאריך: 13.02.2008 בשעה 18:00:44

לא הסברתי את עצמי טוב נראה לי..

בעיות נקודתיות אני יכול לחפש כאלה שנתקלתי בהן בעבודה, אחרי שאתה מתמודד עם בעיה ומנסה לפתור אותה זה נקלט הכי טוב בראש.

קצב ההתקדמות במקרה הזה הוא די נמוך, בגלל זה אני רוצה להקדים תרופה למכה וללמוד עד כמה שאפשר לבד.

פורסם

פה יש המון ספרים..http://knowfree.net/

פורסם

לא חסרים ספרים ומדריכים ברשת ובחנויות. אני הייתי מתקין VM ופשוט מתעסק עם כל היישומים קודם, ככה לומדים הכי טוב.

פורסם
  • מחבר

אפשר קצת מידע על VM?

ואתה אומר שיש הרבה ברשת..אפשר דוגמאות?

פורסם

Virtual machine - תוכנה שמאפשרת לך להתקין פחות או יותר כל דבר שנחשב לbootable בתור מחשב "וירטואלי", ללא צורך לפתוח מחיצה חדשה במחשב שלך.

לגבי ספרים - לצומת ספרים בדרך כלל יש מבחר דיי רחב של ספרים כאלה.

פורסם
  • מחבר

אה..חשבתי אתה מתכוון לVMWare..שמעתי את השם אך לא ממש יודע מה זה

VM רגיל אני כבר מתקין..

ובקשר לספרים, אפשר מידע על ספרים\מצגות שיש באינטרנט?

על החנויות אני אוותר בינתיים..

פורסם

VMWare היא תוכנת VM (מכאן השם...)

חוץ מזה, יש גם את ה-JVM שזה לא כל כך קשור (ר"ת של Java Virtual Machine, סביבת ההרצה של Java).

פורסם
  • מחבר

מה מאפיין את VMWare? לפי מה שהבנתי היא לא מגיעה "ריקה" כמו Virtual PC למשל..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים