פורסם 2003 באפריל 2122 שנים איזה מבין כרטיסי המסך נחשבים איכותיים ביותר מבין הראדון(ATI,הרקולס וכו') ואיזה מבין הג'י פורס 4 וכמובן מבין 2 הקב'.דרך אגב אני מתכוו לראדאון 9500 ולא לכרטיסים שעולים 2000 ש"ח.
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים אסוס=מצויינים אבל יקרנים . אם כבר לידטק , טריפלאקס , אלבטרון , אביט .ראדון-הרקולס וגם אפשר להגיד ספייר.
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים רדאון - כל החברות, זה לא משנה כולם זה בדיוק אותו הכרטיס... אם כבר אז ג'יגהביט ג'יפורס - לידטק כמובן מקום ראשון, גם גינוורד חברה מצויינת ( יש גם את אלבטרון ומסי )
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים ריידון GIGABYTE וSAPPHIRE, ג'יפורס LEADTEK, MSI, TRIPLE-X וGAINWARD.חברה איכותית ? לחבר שלי יש את הכרטיס שלהם - קירור גרוע ותצוגת TV לא משהו .הוא אולי זול , אבל זה לא הופך אותו למשתלם בקטע הזה .
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים דווקא הקירור צריך להיות טוב, את הTV-OUT לא בדקתי.אני שמעתי עליו רק טובות.
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים רדאון - כל החברות, זה לא משנה כולם זה בדיוק אותו הכרטיס... אם כבר אז ג'יגהביט ג'יפורס - לידטק כמובן מקום ראשון, גם גינוורד חברה מצויינת ( יש גם את אלבטרון ומסי ) POWER COLOR זו לא חברה מצויינת . לא ידוע גם לגבי XELO .
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים עזוב אותך מאיכותו של הכרטיס . התכוונתי לחברה עצמה , אם תהיה לך בעיה בכרטיס האם בטוח שיוכלו לעזור לך ושיש תמיכה וכל זה (ואני מתכוון בארץ).
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים טוב , אם אתה מסביר את זה ככה . למרות שאני עדיין הייתי חושב שעדיף ספייר או ג'יגהבלט על פני XELO או POWERCOLOR .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.