פורסם 2003 באפריל 2122 שנים כמו שסמנכ"ל ZigZag2000 אמר לי במפגש: הכובד של הספק קובע, החומרים שממנו עשוי הספקים,הריילים של הספק {משהו כזה}, וכמה הוא מספק בתכלס.ספק סאן-שיין {הספקים הג'נריים הכי נפוצים היום בארץ} רשום עליו לדוגמה 500, אבל בתכלסהוא 250, החנות מבקשת מהיבואן להדביק מדבקה על הספק של 500, והספק עצמו 250.לאומת זאת ספק של אנרמקס\הק מספקים באמת מה שרשום עליהם, הם כבדים מה שאומרשהם עשוים מחומרים איכותיים.
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים העניין של הכובד לא תקף לכולם,כי יש ספקי איכות שעשויים מאלומיניום,מה שמוריד ממשקלם.הייתי אומר שבעיקרון, הריילים הם המדד העיקרי לאיכותו של ספק,אבל זה קצת יותר מורכב מזה.
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים העניין של הכובד לא תקף לכולם,כי יש ספקי איכות שעשויים מאלומיניום,מה שמוריד ממשקלם. הייתי אומר שבעיקרון, הריילים הם המדד העיקרי לאיכותו של ספק,אבל זה קצת יותר מורכב מזה. א. תראה לי בבקשה איפו אפשר לקנות בארץ ספק מאלומינים? ב. המעטפת החיצונית מאלומינים לא בהכרח מורידה מהמשקל ,מה שכבד בספקים זה החלקים הפנימיים - השנאים מברזל , וגופי קירור מנחושת.
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים לא הייתי מסתמך על משקל הספק במדד, תמיד יצרנית יכולה להוסיף משקל לספק שלה...מוטו: "את תסתכל במשקל הספק אלא במה שבתוכו".HEC אנטק ואנמרקס מומלצים כי הספקים שלהם יציבים, מאריכי חיים, ויש להם הגנות שאין לספקים רגילים...
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים מחבר ואיזה כדאי לקנות?כי אני מתלבט בין ANTEC TRUEPOWER 380W לבין HEC300Wמה עדיף?
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים ה-HEC300 מספק ביצועים מאוד גבוהים ומספיקים גם בשביל אוברקלוקרים, הצוות של ZigZag2000הגיע עם ה-HEC300 ומעבד P4 2.4B ל-3.4 ביציבות עם הספק הזה, זה לא ספק חלש בכלל,כמובן שעדיף Antec אבל זה יהיה בזבוז בשביל רוב האנשים, אני לא רואה בארץ אנשים שצריכים יותרמההק, אם כבר לקחת Enermax 350W בצירוף עם המארז Enermax FS710 ואז זה יוצא זול יותר ב-100ש"ח.
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים אין כל משתלם בספקים של Antec. בשום מצב שהוא הם לא משתלמים וגם כשממש אין מה לעשות עם הכסף. הבדלי הרעשניות שבין הספקים שלהם לבין הספקים של Heroichi הם לא כאלו גדולים שמצדיקים את הפרשי המחירים וגורמים לספקי הכח של Antec ללהיות משתלמים ולעמוד תחת ההגדרה של 'טובים יותר'. שום משתמש ביתי לא צריך יותר מה300AR-T של Heroichi.לפיכך, לא נכון לומר "מבחינת השקט ה-Antec ומבחינת ה'דינרוס' הHEC" אלא "מבחינת השקט הHEC ומבחינת ה'דינרוס' הHEC".
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים לאנטק True Power 430w יש 272W בריילים של ה 3.3V+5VלHEC 475 יש 220Wאתה לא יכול להגיד שאין הבדל ביניהם.נכון לחלוטין שביחס לעלות הספקים של HEC הרבה יותר משתלמים, ובכלל הם ספקים הרבה מעל הממוצע. אבל הם לא ברמה של אנטק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.