עבור לתוכן

מה עושה ספק כוח לספק טוב?

Featured Replies

פורסם

זהו ;D

פורסם

כמו שסמנכ"ל ZigZag2000 אמר לי במפגש: הכובד של הספק קובע, החומרים שממנו עשוי הספקים,

הריילים של הספק {משהו כזה}, וכמה הוא מספק בתכלס.

ספק סאן-שיין {הספקים הג'נריים הכי נפוצים היום בארץ} רשום עליו לדוגמה 500, אבל בתכלס

הוא 250, החנות מבקשת מהיבואן להדביק מדבקה על הספק של 500, והספק עצמו 250.

לאומת זאת ספק של אנרמקס\הק מספקים באמת מה שרשום עליהם, הם כבדים מה שאומר

שהם עשוים מחומרים איכותיים.

פורסם

העניין של הכובד לא תקף לכולם,כי יש ספקי איכות שעשויים מאלומיניום,מה שמוריד ממשקלם.

הייתי אומר שבעיקרון, הריילים הם המדד העיקרי לאיכותו של ספק,אבל זה קצת יותר מורכב מזה.

פורסם
  • מחבר

ומה ההבדל בין ANTEC/ENERMAX לבין HEC?

פורסם

העניין של הכובד לא תקף לכולם,כי יש ספקי איכות שעשויים מאלומיניום,מה שמוריד ממשקלם.

הייתי אומר שבעיקרון, הריילים הם המדד העיקרי לאיכותו של ספק,אבל זה קצת יותר מורכב מזה.

א. תראה לי בבקשה איפו אפשר לקנות בארץ ספק מאלומינים? ;)

ב. המעטפת החיצונית מאלומינים לא בהכרח מורידה מהמשקל ,מה שכבד בספקים זה החלקים הפנימיים - השנאים מברזל , וגופי קירור מנחושת.

פורסם

לא הייתי מסתמך על משקל הספק במדד, תמיד יצרנית יכולה להוסיף משקל לספק שלה...

מוטו: "את תסתכל במשקל הספק אלא במה שבתוכו".

HEC אנטק ואנמרקס מומלצים כי הספקים שלהם יציבים, מאריכי חיים, ויש להם הגנות שאין לספקים רגילים...

פורסם
  • מחבר

ומה שוקל יותר? ANTEC, ENERMAX או HEC?

פורסם

לא שקלתי אותם ולא ניראה לי שמישהו מפה שקל אותם :bash:

פורסם
  • מחבר

ואיזה כדאי לקנות?

כי אני מתלבט בין ANTEC TRUEPOWER 380W לבין HEC300W

מה עדיף?

פורסם

מבחינת השקט הANTEC ומבחינת ה"דינרוס" ה HEC

פורסם

ה-HEC300 מספק ביצועים מאוד גבוהים ומספיקים גם בשביל אוברקלוקרים, הצוות של ZigZag2000

הגיע עם ה-HEC300 ומעבד P4 2.4B ל-3.4 ביציבות עם הספק הזה, זה לא ספק חלש בכלל,

כמובן שעדיף Antec אבל זה יהיה בזבוז בשביל רוב האנשים, אני לא רואה בארץ אנשים שצריכים יותר

מההק, אם כבר לקחת Enermax 350W בצירוף עם המארז Enermax FS710 ואז זה יוצא זול יותר ב-100ש"ח.

פורסם

אין כל משתלם בספקים של Antec. בשום מצב שהוא הם לא משתלמים וגם כשממש אין מה לעשות עם הכסף. הבדלי הרעשניות שבין הספקים שלהם לבין הספקים של Heroichi הם לא כאלו גדולים שמצדיקים את הפרשי המחירים וגורמים לספקי הכח של Antec ללהיות משתלמים ולעמוד תחת ההגדרה של 'טובים יותר'. שום משתמש ביתי לא צריך יותר מה300AR-T של Heroichi.

לפיכך, לא נכון לומר "מבחינת השקט ה-Antec ומבחינת ה'דינרוס' הHEC" אלא "מבחינת השקט הHEC ומבחינת ה'דינרוס' הHEC".

פורסם

לאנטק True Power 430w יש 272W בריילים של ה 3.3V+5V

לHEC 475 יש 220W

אתה לא יכול להגיד שאין הבדל ביניהם.

נכון לחלוטין שביחס לעלות הספקים של HEC הרבה יותר משתלמים, ובכלל הם ספקים הרבה מעל הממוצע. אבל הם לא ברמה של אנטק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים