פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים נחמד מאוד, איזור לוח האם נקי מחוטים ומסודר, איזה מארז זה ? יש מאווררים מקדימה ? איזה מפרט ? תן תן קצת מידע לפסיכים .... ;D
פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים מחבר אני תמיד אוהב להשוויץ בחומרה... : אוקיי, יש פה: Gigabyte GA-X38-DS5 OCZ Reaper 2Gb 800Mhz Q6600 Stepping G0 Thermaltake Big Typhoon VX WD 500Gb HDD WD 200Gb HDD Gainward 8800GTS 512Mb Corsair HX520W הכל יושב בTRANSFORMER שעבר צביעה לשחור מאוורר 12 מקדימה מכניס מאוור 12 מוציא מאחורה מאוורר 8 מוציא בגג 2 מאווררי 8 מכניסים בדלת
פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים סידור מעולה אהבתי!עכשיו הבנתי את הכוונה שכולם אומרים לי להצמיד תכאבלים עם אזיקונים , אני יעשה את זהאחלה חומרה יש לך בפנים , איך הביצועים??
פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים המארז נראה לי מוכר מאוד ולקח לי דקה להבין שזה טרנספורמר כמו שלי... הצביעה עושה אותו בכלל מטורף!!! :o יש לך אחלה חומרה והסידור שעשית בכלל נראה מצוין, כל הכבוד. רק בקשה קטנה: אפשר עוד תמונות של המארז? כולל תמונה של העסק מואר (רואים שם שני שנאים לקטודות). תודה.
פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים מחבר אחלה חומרה יש לך בפנים , איך הביצועים?? 3Dmark06 נתן לי 12300+ ;D רק בקשה קטנה: אפשר עוד תמונות של המארז? כולל תמונה של העסק מואר (רואים שם שני שנאים לקטודות). תודה. זה טראנספורמר שחור, אתה יודע איך הוא נראה! חחח אבל יש שם קטודות אולטרא שנשארו מהחומרה הישנה (היו מאווררים וסליבינג שזהר באולטרא) אז הן לא ממש עושות אור, ויש את הקטודה הירוקה שבאה איתו ויושבת מקדימה. וגם נפתרתי מהמאוררים המקוריים, הם אולי יפים אבל עושים רעש של טורבינות! אני נמצא כרגע בצפון אבל אם יצא לי מחר אני אצלם עוד תמונות. ולסיכום - כן, הטרנספורמר צריך צביעה פנימית כדי להראות טוב!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.