עבור לתוכן

מה נחשב בזמנו באמריקה לסדרה יותר נצפת פופולרית ומוצלחת חברים או סיינפילד?

Featured Replies

פורסם

אין בכלל מה להשוואת בין השתים

חברים זה חרא של סדרה

ולעומת זאת סיינפילד הוא גאון

סדרה משהו לפנים!

קרימררררררררררררר אני מתגעגע$@#^$#

• תגובות 35
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חברים זה חרא של סדרה

סדרה משהו לפנים!

כל מילה זהב.

כל פעם אפילו אם יש חמש דקות לפני סיום הפרק וסתם פתחתי טלויזיה אני רואה.

חברים תמיד אני מעביר,ראיתי כמה פרקים,מעפן ..

פורסם

סיינפלד נחשב מצליח יותר..

וחברים לא סדרה גרועה לפי דעתי היא יותר טובה אני לא אוהב הומור חכם מדי אני אוהב אנשים טיפשים ומצחיקים כמו ג'ואי...

לפי נתוני כסף לא נראה לי ששחקני סינפלייד עשו יותר כסף... בעונות האחרנות של חברים כול אחד מהשישה קיבל מיליון דולר לפרק!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :screwy:

אותי חברים יותר מושך

הסדרה עוררה לא מעט מחלוקות, בתחילת דרכה בעיקר בגלל התנגדותה הבולטת למוסד הנישואים (שהפך ללעג לאורך כמעט כל הסדרה).

בגלל כמה מהעלילות הנועזות של הסדרה וכמה מהדמויות הפרובוקטיביות (ביניהן זוג לסביות) הוחרמה הסדרה בכמה ארצות ואף צונזרה בערוצים מסוימים (לא כולל ישראל). זה לא הפריע לסדרה לשבור שיאי צפייה בכל פעם מחדש. בפרק האחרון צפו כ-52 מיליון אמריקאים, ובכך הגיעה הסדרה למקום הרביעי בסולם הפרקים האחרונים הנצפים ביותר (אחרי M*A*S*H, חופשי על הבר וסיינפלד).

לטענת מבקרי הטלוויזיה, ירידתה של "חברים" מהמסך סימנה את סוף עידן קומדיות המצבים.

מעצבי שיער רבים, בעיקר בארצות הברית, טענו שנשים רבות הגיעו אליהם לקראת סוף העונה הראשונה וביקשו תספורת "רייצ'ל" - תספורת מדורגת בסגנון ג'ניפר אניסטון.

פורסם

. בעונות האחרנות של חברים כול אחד מהשישה קיבל מיליון דולר לפרק!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :screwy:

-אותו סיפור בסיינפלד.

פורסם

תחכום? מושלמות? אתם בטוחים שאתם מדברים על סיינפלד? :s05:

סיינפלד זאת הסדרה הכי Overrated שקיימת. ההומור בה חלש ולא מתוכחם בעליל. ראיתי פעם את הפרק שטוענים שהוא הטוב ביותר - "סופ נאצי". גם עוד שני פרקים שטוענים שהם טובים - "ההתערבות" ו"ילד הבועה". זה נחמד, חייכתי פה ושם ואולי צחקתי פעם אחת. זה אפילו די מעניין. אבל היא לא טובה מספיק. ד"א, גם חברים זאת לא מציאה גדולה. בכלל, רוב תוכניות הקומדיה האמריקאיות פשוט לא טובות מספיק.

על מה אתה מדבר?

ב-"סופ נאצי" כמעט השתנתי במכנסיים.

השגתי את כל הפרקים של סיינפלד, עוד לא צפיתי בהם, אבל אני חייב להגיד שזו סידרה מעולה.

ההומור של סיינפלד הוא יותר לצחוק על דברים שקורים יום יום לכולם, חברים לעומת זאת צוחקים על השטויות שהם עושים (הפרק עם הספה של רוס הרג אותי).

צריך כמה פרקים בשביל להתרגל להומור של סיינפלד.

ואני מוכרח לציין שחברים לקראת העונה ה-8 כבר לא מצחיקה... הכל הופך להיות דרמה.

פורסם

PIVOT!

:lol: :lol:

פורסם

אני חייב לציין שאחרי שראיתי את כל הפרקים של סיינפילד

בפרק האחרון הרגשתי מן צביטה בלב...

פשוט התאכזבתי שאין עוד פרקים....

אני חייב לציין שנהנתי מעל ומעבר מכל הסדרה

ועד היום אני רואה מידי פעם איזה פרק או שתיים לפני השינה :)

חחחחחחחח אין אין כמו הפרק עם הבולים הזולים

אך אך כמה צחקתי$#@^#$^

פורסם

לא יודע איך לא לאהוב את סיינפלד, את גורג קרמר וסיינפלד כמובן.

אני רק נזכר במשפטים

"i think it moved"
"it shrinktek"

פורסם
ואני מוכרח לציין שחברים לקראת העונה ה-8 כבר לא מצחיקה... הכל הופך להיות דרמה
פורסם

סיינפלד נחשב מצליח יותר..

וחברים לא סדרה גרועה לפי דעתי היא יותר טובה אני לא אוהב הומור חכם מדי אני אוהב אנשים טיפשים ומצחיקים כמו ג'ואי...

לפי נתוני כסף לא נראה לי ששחקני סינפלייד עשו יותר כסף... בעונות האחרנות של חברים כול אחד מהשישה קיבל מיליון דולר לפרק!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :screwy:

אותי חברים יותר מושך

לא רק ששחקני סיינפלד הרוויחו את אותו סכום אלא גם שהציעו לג'רי חמישה מליון דולר לפרק אם יסכים להמשיך

את הסדרה אך הוא סרב, בחוכמה לדעתי.

עוד הוכחה שהבן אדם גאון ;):http://www.cbc.ca/cp/Oddities/080201/K02019AU.html

פורסם

חברים זה חרא של סדרה

סדרה משהו לפנים!

פורסם
  • מחבר

השילוב בין הדמויות בסייפלד פשוט מושלמת כל אחד משלים שם אחד את השני

זה מזל

אפילו סיינפלד הודה בזה שהסדרה זכתה למזל משמיים

קריימר קריימר אככ כמה אתה תותח וחסר

פורסם

אי אפשר ליראות שניים שלושה פרקים בסיינפלד ולהגיד שהיא לא מצחיקה. אתה צריך להכיר את הדמויות ואת הסגנון. צריך ליראות את כל הסדרה(או לפחות את הפרקים הראשונים)

ראיתי מעל 100 פרקים, מאז שהתחילו לפני יותר משנה לשדר את זה בערוץ 2. מכיר את כל הדמויות ואת הסגנון. אני רואה את זה כי זה נחמד, סתם ככה להעביר את הזמן.

על מה אתה מדבר?

ב-"סופ נאצי" כמעט השתנתי במכנסיים.

??? :nixweiss:

פורסם

לא מזמן סיימתי את חברים מההתחלה ועד הסוף, ועכשיו אני בתחילת סיינפלד.. תמיד יהיו אנשים של חברים ואנשים של סיינפלד..

ואלו של סיינפלד בד"כ יהיו קצת יותר "מתוחכמים"..

אני אוהב את שתיהן.. אבל חברים באמת נחלה קצת ירידה לקראת הסוף.. את הסוף של סיינפלד אני לא זוכר, נראה כשנגיע.. ;)

פורסם

לקראת הסוף?

חברים התחילו להדרדר בערך בעונה הרביעית (אולי אפילו השלישית). בעונה השביעית הם כבר הפסיקו להיות מצחיקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים