עבור לתוכן

כיצד לעבור מכרטיס מסך רגיל לכרטיס מסך משולב?

Featured Replies

פורסם

שלום ,

יש לי 2 מחשבים . במחשב הישן מותקן לי כרטיס מסך ג'יפורס FX5200 ויש בו גם חריץ של כרטיס מסך משולב. אני רוצה להעביר את הג'יפורס למחשב השני. חיברתי את הכבל של המסך לכרטיס מסך משולב כמובן שזה לא עבד , לכן חיברתי את הכבל שוב לג'יפורס נכנסתי לביוס ושיניתי את ההגדרות עשיתי שהONBOARD יהיה הכרטיס מסך הראשון.

חיברתי את הכבל לכרטיס מסך המשולב זה עבד אבל ברגע שהווינדוס צריך להעלות פתאום יש מסך שחור.

מה אני עושה?

האם אני אמור להוציא את הכרטיס מסך של הג'יפורס ?

פורסם

האם אני אמור להוציא את הכרטיס מסך של הג'יפורס ?

כן.

אבל לפני זה, אני ממליץ לך לפתוח את מנהל ההתקנים של WINDOWS (הכוונה לעשות זאת בקונפיגורציה המקורית שלך, עם כרטיס המסך) ולבצע הסרה של ההתקן ושל הדרייברים. כשהמחשב שואל האם לעשות RESTART, תגיד לו לא, במקום זה תכבה את המחשב, תסיר את כרטיס המסך, תדליק, תחליף בביוס לONBOARD.

אתה עלול להזדקק לדיסק שהגיע עם לוח האם שלך כדי להתקין מחדש את הדרייברים של הכרטיס המובנה (אפשר להשיגם גם באינטרנט), בלעדיהם הכרטיס עלול שלא לפעול כראוי.

פורסם
  • מחבר

עד שהוצאתי את הכרטיס והצלחתי עם הכרטיס המשולב , באתי להעביר את הג'יפורס למחשב שלי ואז גיליתי שהלוח אם שלי הוא עם חריץ PCI-E והג'יפורס הוא AGP :nixweiss:

פורסם

זה לא הדבר בראשון שבודקים לפני שמתחילים בכלל?

פורסם
  • מחבר

לא העלתי בדעתי שיש פה חריץ של PCI-E

פורסם

אתה עלול להזדקק לדיסק שהגיע עם לוח האם שלך כדי להתקין מחדש את הדרייברים של הכרטיס המובנה (אפשר להשיגם גם באינטרנט), בלעדיהם הכרטיס עלול שלא לפעול כראוי.

יעבוד בסדר גמור, אבל לא יעלה על רזולוציה מעפנה של 800X600 או משהו כזה. כשאני עושה משהו כזה, אני קודם מוריד מהאינטרנט דרייברים, אחר כך מבצע את ההחלפה, ואז מתקין את הדרייברים שהורדתי - חוסך את המאבק עם הרזולוציה הנמוכה שקשה לעבוד בה.

בהצלחה במציאת 6600GT או משהו כזה ל-PCI-E 16X :cool2:

פורסם

יעבוד בסדר גמור, אבל לא יעלה על רזולוציה מעפנה של 800X600 או משהו כזה.

ולמה אתה חושב שהתכוונתי? :) ברור שאני לא אציע למישהו להתקין דרייברים כשהוא לא יכול להשתמש במסך בכלל...

פורסם

הייתי בטוח שאתה מתכוון שזה יעבוד אבל יראה מסכים כחולים או משהו כזה, סליחה על הטעות :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים