פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים שלום הבאתי מחשב חדש..לפטופ עם 250 ג'יגה... עכשיו הוא מראה לי שאני משתמש ב65 ג'יגה אבל כשאני מסמן את כל התיקיות בכונן C: הוא מראה לי שעם הווינדוס והכל אני משתמשרק ב25 ג'יגה כי באמת לא שמתי כלוםעכשיו לאן נעלמו לי 40 ג'יגה ??מה אפשר לעשותתודה לעוזרים =)(עוד משהו מעצבן על הדף רושמים 250 ג'יגה אבל בפעיל הכונן מראה גודל של 232 ג'יגה מעצבן+ ועוד מעלימים לי 40 ג'יגה כאילו אני מתחיל 190 ג'יגה)
פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים Joni69 שלוםלא המחשב שלך לא משקר,מערכת ההפעלה משתמשת בחלק מהדיסק בתור זיכרון וירטואלי ( כ10 % מנפח בדיסק במקרה שלך כ 25 GB ) ובנוסף מקצה בין 10-15 % עבור סל המחזור בחשבון פשוט זה ה 40GB החסריםכמו כן כשאתה בודק במאפיינים של הדיסק אתה מקבל 2 סוגי נתונים ב GB ו ב BYTES תבדוק את הנתון שאתה מקבל
פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים מחבר פיזית אני משתמש ב25 ג'יגה עם התיקייה של הווינדוס איך זה הגיוני שנעלם לי 40 ג'יגה!!אין דרך להחזיר אותם איכשהו? ולא הבנתי כל כך מה הסברת לי ויש לי ווינדוס ויסטה
פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים נראה לי אני יודע מה הבעיה יש לך הרבה דברים על שולחן עבודה? אואתה לא מחקת הרבה זמן קבצי אינטרנט היטוריה,קבצים זמניים,קוקיס וכו' אוהסל מחזור שלך מפוצץ!?אם לא אחד מהדברים האלה תגיד ונראה מה עוד יכול להיות
פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים תשתמש בתוכנה שבסטיקי תוכנות מומלצות (SIZETREE או TREESIZE, אתה כבר תמצא אותה).מועבר לפורום תוכנה
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים פיזית אני משתמש ב25 ג'יגה עם התיקייה של הווינדוס איך זה הגיוני שנעלם לי 40 ג'יגה!!אין דרך להחזיר אותם איכשהו? ולא הבנתי כל כך מה הסברת לי ויש לי ווינדוס ויסטהאבל מסבירים לך שהווידוס כברירת מחדל מקצה 10% עבור PGAEFILE ועוד 10% עבור סל מחזור,זה לאן שהולך הזכרון הזה.לגבי למה אתה רואה רק 232 ג'יגה-כבר ענו על זה מלא פעמיםהוינדוס מגדיר ג'יגה (בצורה הנכונה) כ1024 מגה בייט,היצרנית של ההארד דסיק שלך מגדירה ג'יגה כ1000 מגה בייטבגלל זה אתה כביכול מקבל פחות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.