פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים שלום אני לא מתכוון לשאול איך המסך או איזה פאנל יש לו יש לי שאלה אחרת לגמרי קניתי את המסך הזה מהחנות א.א מחשבים http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=4240כפי שאתם רואים המחיר שלו זה 1850 שקל התוכחתי אם המוכר והוא הוריד לי אותו ל50 שקל פחות עכשיו כששילמתי על החשבונית היה 1616 שקל ובאמת שילמתי את המחיר הזה עכשיו השאלה שלי זה איך הגיוני שהוא הוריד לי את זה ל1616 שקל ?
פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים אבל החשבונית צריכה כבר לכלול את המע"מ, והוא לא חוייב עליו.יכול להיות שיש לך איזו הנחת מזומן של 10%?
פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים מחבר בלי קשר מחיר בזאפ הרי החנות מוכרת לפי המחיר שלה ולא מה שזול בזאפ רציתי לצלם את החשבונית אבל היא לא אצלי המוכר אמר שיוריד לי מקסימום 50 שקל .וכן בדרך כלל בחשבוניות כתוב מחיר +מעמ=מחיר כולל מעמאבל שם כתוב מחיר פלוס מעם
פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים שמע 1. בקשר לחשבונית שלא אצלך.... אני מקווה שהיא לא אצל המוכר בחנות... כי אז אין לך הוכחה על מה שחתמת 2. נניח ואבדה לך החשבונית תרים טל' לחברת האשראי ותשאל על כמה חייבו אותך ואם זה תשלום אחד 3.אם כבר יש לך חשבונית חודשית וזה החיוב, תחייך ותהנה מהמסך. תראה יכול להיות שהמוכר עשה טעות, אם אתה "ישר" אתה יכול לשאול אותו ולשלם את ההפרש, אני בטוח שלא נעשתה טעות המחיר הזה זה מחיר עם רווח , אני קניתי את המסך בערך במחיר הזה לפני חודש והדולר צונח וצונח אז אל תדאג בקשר לטעות שהמוכר הפסיד בה. יכול להיות שהבנתן לא נכון אחד את השני וזאת ההנחה שהוא עשה לך. תתחדש.
פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים מחבר הנה רעיון מטורף - למה שלא תשאל את המוכר?חחח האבתי את הרעיון שלך אבל כול הקטע זה שאני מתכוון להמשיך לקנות בחנות הזאת עוד מעט אני קונה שם ספק ומאווררים יש מצב כשאני יקנה שם ובאמת הוא עשה טעות ושיב לב זה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.