פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים ראיתי את הציור הנ"ל של ZALMAN ותהיתי אם ניתן לעשות זאת עם כל בקר מאווררים וכבל מתאים ?[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים זה ממש לא מה שמראים בתרשים, מהלוח אם יוצאים שני חוטים שמחוברים למאוורר (כבל הRPM והאדמה- המינוס) הכבל השלישי (הפלוס) נשלח לבקר כי הוא זה שמווסת את מהירות המאוורר (מתח).
פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים מחבר זה ממש לא מה שמראים בתרשים, מהלוח אם יוצאים שני חוטים שמחוברים למאוורר (כבל הRPM והאדמה- המינוס) הכבל השלישי (הפלוס) נשלח לבקר כי הוא זה שמווסת את מהירות המאוורר (מתח). אני חושב שזה מה שאמרתי.... לא ? בכל מקרה עדיין לא ענית לשאלתי :ראיתי את הציור הנ"ל של ZALMAN ותהיתי האם ניתן לעשות זאת עם כל בקר מאווררים וכבל מתאים ?
פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים כן , ניתן לעשות את זה עם כל מה שתרצה כל עוד ללוח יהיה מחובר החוט הצהוב והשחור מהמאוורר.(קריאת מהירות ואדמה כמו שאמרו לך)
פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים מחבר כן , ניתן לעשות את זה עם כל מה שתרצה כל עוד ללוח יהיה מחובר החוט הצהוב והשחור מהמאוורר.(קריאת מהירות ואדמה כמו שאמרו לך)תודה רבה !האם יש סיבה שבגללה לא כדאי לעשות זאת ?
פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים כל בקר מאווררים עושה את זה. את הכבלים אתה מקבל עם הבקר, כל מה שצריך לעשות זה לחבר אותו
פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים מחבר כל בקר מאווררים עושה את זה. את הכבלים אתה מקבל עם הבקר, כל מה שצריך לעשות זה לחבר אותותודה, לא ידעתי זאת [טרם היה לי בקר מאווררים] ולא ראיתי בשום אתר יצרן ציור דומה לזה שמצאתי ב ZALMAN .אני מדבר על בקרים נטולי צג כלשהו, רק פוטנציומטרים לשליטה במתח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.