פורסם 2003 באפריל 2122 שנים פירקתי מחשב ישן של אבא שיל כדי לקחת חלקיםלקחתי את המאורר שיש לו שםואני רוצה לחבר אותו אצליאבל... למאורר הזה יש רק חיבור אחד של 2 פינים כאלה (2 חוריםץץץ למי שלא הבין)ואין לי חיבור כזה על הלוח אם... (או שאני לא מוצא אותו) יש לי רק של 3וחיבור לספק אין לי כזה גם....יש מה לעשות עם זה?כי חבל לי זה 2 מאוררים!!!בעצם 3 אבל אחד חיברתי2 מאוררים של 80 ומאורר אחד של 60
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים עליך לחבר את החוטים שיוצאים מן המאורר לחיבור הMOLEX (החיבור של החשמל שיוצא מן הספק שבעל 4 חוטים- אדום שחור שחור צהוב)השחור (של המאוורר) - לאחד מ 2 השחורים שיש בMOLEX (לא משנה איזה)האדום (של המאוורר) - חבר לצהוב אם אתה רוצה שהמאורר יסתובב מהר יותר (12V) או לאדום מסתובב יותר לאט (5V) (לMOLEX)
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים or you can connect the fan's black to the molex's red(5V) and the fan's red to the molex's yellow (12V) to get a 7V nominal voltage for best CFM/dba ratio.
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים כן אבל אם אתה עושה את זה כל מה שאמור לקבל 5V במחשב יקבל 7V ואז זה יגרום למחשב להתחמם יותר ולפי דעתי זה לא מומלץ אלא אם כן.... משתמשים בנגדים
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים or you can connect the fan's black to the molex's red(5V) and the fan's red to the molex's yellow (12V) to get a 7V nominal voltage for best CFM/dba ratio.ידידי מה שתיארת כאן זה חיבור 2 פלוסים בעלי מתח שונה ואני לא יודע את מה זה יצלה קודם את הספק או את המאוורר
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים זה לא משחק תפקיד.....אז מה אם זה שני פלוסים.........הכל יחסי...מי שלמד קצת חשמל מבין שבשורה התחתונה מדובר על הפרש פוטנציאליםמסביב למאוורר יש הפרש פוטנציאלים של 7 וולטשזה בהחלט לא רע עבור מאוורר
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים כן אבל אם אתה עושה את זה כל מה שאמור לקבל 5V במחשב יקבל 7V ואז זה יגרום למחשב להתחמם יותר ולפי דעתי זה לא מומלץ אלא אם כן.... משתמשים בנגדיםבכלל לא. זה לגמרי תקין לעשות את זה.
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים מחבר אז הייתי רוצה לדעת אם יש היום מאוררים שמתחברים ללוח אם שיש להם 3 כניסות (חורים קטנים)
פורסם 2003 באפריל 2422 שנים יש לך במארז מאורר עובד נכון .אז פשוט תעשה כמוני תגלה את 2 החוטים של המאורר שנמצא במארז וחבר את החוטים של המאורר שהוצאת מהמחשב של אבא שלך. זה הכי פשוט רק תבדוק שאתה מחבר נכון אחרת במקום להוציא אויר חם מהמארז אז זה יכניס אויר ולכלוך מבחוץ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.