עבור לתוכן

איזה מאורר לקנות למעבד... ?

Featured Replies

פורסם

אני חושב על לקנות מאוורר חדש למעבד (מה שיש לי פשוט ממש גרוע..) .. איזה לקנות ? (ושיהיה מ Pandas כי אני קונה משם..)

יש לי Pentium 4 - 2.66 Ghz....

וכן , זה לאוברקלוקינג.. פשוט המעבד שלי עם טמפרטורה ממש גבוהה ואני לא יכול לעשות לו ככה אוברקלוקינג..

ועוד שאלה קטנה .. הביוס מראה שהמאורר שעל המעבד עובד על 3000 RPM.. זה טוב או לא טוב ?

פורסם

לפנטיום לדעתי יספיק לך וולקנו 7+ - גם חזק וגם שקט (יש אפשרות לשליטה במהירות סיבוב)

לגבי השאלה שלך - מהירות הסיבוב של המאוורר היא נתון בעיתי מכיוון שהוא לא אומר הרבה בלי לדעת איזה סוג המאוורר -

כלומר כל מאוורר דוחף אוויר ברמה שונה ומהירות הסיבוב בדר"כ אומרת - יותר גבוהה יותר אוויר - אבל כמובן שזה תלוי ביכולת שלו לדחוף אוויר -

ככה שזה לא אומר כלום - למעט שזה נורמלי אם מדובר בקירור הג'נרי של המערכת -

אגב מה הטמפ' של המעבד ??

פורסם

slk600+Sf2

אם זה תומך לא יודע אני יודע ש900תומך אבל אין בארץ

פורסם
  • מחבר

הטמפרטורה שבדקתי (מהביוס) הייתה 45 בIDLE.. ואני רוצה לעשות אוברקלוק.. ואם טמפ' שכזאת לא נראה לי שאני אוכל..

פורסם

לא נראה לי הגיוני טמפרטורה כזאת לP4 בIDLE

פורסם

slk600+Sf2

אם זה תומך לא יודע אני יודע ש900תומך אבל אין בארץ

לא מתאים.

לפני שאתה הולך לקנות היטסינק אחר תבדוק את המארז שלך. איזה מארז זה וכמה מאוררים יש בו ואיפה?

פורסם

במידה ואתה רוצה את הקירור הטוב ביותר לP4, אתה יכול לקחת את ה-AX-478 עם SF2 שייתנו לך ביצועים מעולים.

פורסם

לא נראה לי הגיוני טמפרטורה כזאת לP4 בIDLE

זה הגיוני בגלל שיש לו מעבד מהיר וחם מטבעו..

איך האוורור שלך במארז?

אני ממליץ לך על VOLCANO7+ הוא קירור זול וטוב עם אפשרות שליטה.

עם אתה רוצה ללכת על משהו יותר חזק לOC לך על AX-478 עם מאוורר SF2 יעשה את העבודה על הצד הטוב ביותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים