עבור לתוכן

האם כל הסקירות על כרטיסי מסך שגויות?!

Featured Replies

פורסם

http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTQ2MSwxLCxoZW50aHVzaWFzdA==

אנא - אל תגיבו בת'רד זה אם לא טרחתם לקרוא את המאמר שבלינק הנ"ל.

כשזה מאחורנו, האם לדעתם hardOCP צודקים? האם רק הדרך שלהם נכונה ושאר הביקורות ברשת לא משקפות באמת את הביצועים בזמן אמת של כרטיסי המסך הנסקרים? אותי הם הצליחו לשכנע, מה אתכם ולמה?

פורסם
  • מחבר

כל כך הרבה ת'רדים שדנים בהשוואות ביצועים של כרטיסי מסך - ולאף אחד לא חשוב איך הגיעו לתוצאות הללו? הנה מגיע אתר מוכר שמפקפק בכל התוצאות הללו ומציע דרך חלופית שעל פניו נראית נכונה יותר, ולאף אחד לא איכפת?

ציפיתי לפחות לכמה תגובות קונקרטיות ולאיזשהו דיון מעניין... לא? :-\

פורסם

מצטערים חמוד :(

אני אחזור עוד כמה שעות הביתה מבטיח לקרוא את זה

פורסם

הביקורות ה"סטנדרטיות" אינן שגויות, אך הנתונים שתקבל מהן עשויים להיות חסרי תועלת ממשית בשביל הצרכן. אני חושב שהאתר שלך צודק במובן שצריך להתאים את ההגדרות במשחק כך שהמשחק ירוץ בצורה חלקה. אחרי הכל, לאף אחד לא באמת אכפת אם המשחק רץ על 50 פריימים לשניה או 70.

הבעיה היא, שכן צריך איזשהו מדד אחיד על מנת להשוות בין כרטיסים מרמות שונות, אז אני מניח שאי אפשר לזרוק את השיטה המקובלת לפח.

פורסם

ידידי הנכבד, איך עושים ניסוי/ סקר?

צריך לשמור על כל הפרמטרים שיהיו קבועים ורק לשנות פרמטר אחד כל פעם, אחרת לא יודעים מה באמת משפיע על התוצאה. בגלל זה עושים ככה את הבאנצ'ים.

ברור שלא נקבל את אותם ביצועים כמו בבנצ'ים על המחשב האישי שלנו כי הם משתמשים במעבדי על בד"כ ובלוחות יקרים אבל זה מראה לנו פחות או יותר מה היכולות של הכרטיסים שהם בוחנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים