עבור לתוכן

תוכנת חיפוש טובה לקבצים במחשב

Featured Replies

פורסם

אני צריך תוכנת חיפוש למחשב שתאפשר לי לחפש במהירות ועדיף שהיא תשב בקביעות בשורת המשימות מבלי שאצטרך לפתוח בכל פעם מחדש אותה. וגם עדיף שתהיה אפשרות להגדיר מראש שלא יתבצע חיפוש בכונן C כי זה גוזל זמן ובכל מקרה אני לא שומר שם קבצים

פורסם
  • מחבר

תודה לך. תשמע, ממבט ראשון זה נראה אחלה כי יש אפשרות שזה יישב על שורת המשימות או ששורת החיפוש תישאר קבוע על הדסקטופ וכזה דבר באמת רציתי. אפילו החיפוש עצמו מהיר מאוד וזה מאוד טוב כי היה לי נסיון בעבר במחשב הקודם עם קופרניק והיו חייבים לעשות לו סריקה כשרוצים לחפש קבצים חדשים שנוספו מאז הסריקה הקודמת. אבל בתוכנה של גוגל אין אפשרות לחיפוש מורכב כמו שיש בחיפוש המובנה בווינדווס, למשל אם אני רוצה להגדיר שייחפש בכונן מסויים או בתיקיית שורש. הוא גם מציג 6 תוצאות ואפשר להגדיל את זה עד 10 וזה ממש לא מספיק. בעיה נוספת היא שאי אפשר לשנות את שם הקובץ או להעתיקו ישירות משם אלא חייבים להיכנס לתיקייה. גם אין מידע על הקובץ כגון גודל, צלמית...

יש אולי הגדרות נוספות שאפשר לשחק איתם או שזה המקסימום שהתוכנה מסוגלת? כי נכון לעכשיו אני אשאר עם החיפוש הישן :'(

פורסם

תלחץ פעמיים על Ctrl, תכניס את מילת החיפוש ותלחץ על על האפשרות "Search Desktop".

פורסם

אני עובד כבר שנים עם Ava Find. ניסיתי את Google/Microsoft Desktop ואת Copernic ועוד רבים וכבדים. Ava Find לא מאנדקסת את התוכן, רק את שמות הקבצים, גודלם ומיקומם. היא יושבת ברקע ומעדכנת את רשימת הקבצים אוטומטית...

http://fileforum.betanews.com/review/1044509669/1/view

תקרא שם את כל ההודעות של extremely well (עבדך הנאמן) אם אתה רוצה לשמוע יותר על התוכנה האגדתית הזאת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים