עבור לתוכן

האם קיימת מתחרה ל- Ricoh Caplio R7 במחיר שלה (1,267 ש"ח) ?

Featured Replies

פורסם

שלום רב חברים יקרים,

לאחר 4 שנים של נסיון טוב עם מצלמת Ricoh (דגם G3 - נקנתה בהמלצת boren :xyxthumbs: ) החלטתי להשתדרג, בעיקר בגלל איכות הוידאו קליפים במצלמה הנוכחית, ואורכם... (30 שניות באיכות טובה, 2 דקות באיכות פחות טובה) ובגלל הזום האופטי הרצחני שקיים ב- R7.

גם בגלל המקום בתיק - ה- R7 קטנה יותר :)

האם קיימת מתחרה מבחינת נתונים ל- Ricoh R7 במחיר הזה ? אפילו בתוספת מחיר קלה.

תודה רבה,

אורן.

פורסם

קומפקטית שכוללת זום דומה היא הפנסוניק TZ3. היתרונות העקריים שלה על ה-R7 הם זום ארוך יותר (280 מ"מ במקום 200), ווידאו מיוצב, מנועים יותר שקטים, ופלאש יותר מדוייק. הריקו קטנה יותר, כוללת מקרו רציני יותר ועוד כל מיני תכונות שלא קיימות בפנסוניק (פוקוס ידני, AEB ועוד).

אם אתה לא ממהר, כדאי לך לחכות ל-TZ4 ו-TZ5 שהוכרזו לאחרונה ונראות (על הנייר) מאוד מבטיחות.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה boren, אינך נח לרגע :hat:

מה הצפי ליציאת דגמים חדשים אלו?

פורסם

לא מצאתי התחייבות על תאריך הגעה לשוק בהודעה לעיתונות של פנסוניק. אני מניח שלא יותר מחודש~חודשיים, אבל קשה לדעת בוודאות.

פורסם

יש לי Ricoh Caplio R7 וכשאני מצלם בחוץ בתנאי תאורה לא מיטביים, התמונה יוצאת מאוד מגורענת. האם זהו מאפיין של המצלמה או שאני עושה משהו לא בסדר?

איך אפשר לצלם תמונה ממרחק של כ-10 מטר עם זום X7 בתאורה לא מלאה, ככה שהיא לא תהיה מגורענת? האם יש תוכנות שיודעות באופן אוטומאטי למחוק את הגעיניות ולחדד את התמונה?

שאלה נוספת: איך אני יכול לצלם עם המצלמה הזאת אובייקט נע, ככה שהתמונה לא תצא מרוחה?

פורסם

אני מציע שתפתח דיון חדש עם השאלות ועם תמונות שממחישות את הבעיה - גם מוקטנות, ובעיקר קרופים. נמשיך משם.

פורסם
  • מחבר

קומפקטית שכוללת זום דומה היא הפנסוניק TZ3. היתרונות העקריים שלה על ה-R7 הם זום ארוך יותר (280 מ"מ במקום 200), ווידאו מיוצב, מנועים יותר שקטים, ופלאש יותר מדוייק. הריקו קטנה יותר, כוללת מקרו רציני יותר ועוד כל מיני תכונות שלא קיימות בפנסוניק (פוקוס ידני, AEB ועוד).

נשמע טוב מאוד :xyxthumbs:

אם אתה לא ממהר, כדאי לך לחכות ל-TZ4 ו-TZ5 שהוכרזו לאחרונה ונראות (על הנייר) מאוד מבטיחות.

וואו ! נראות פגזיות !!

אך בטח יהיו יקרות יותר :nixweiss:

אמתין להן ואקווה למחיר סביר.

יש לי שאלה - מה ההבדל בין מייצב תמונה דיגיטלי לבין מייצב תמונה שנמצא בעדשה?

תודה שוב,

אורן.

פורסם

מייצב דיגיטלי הוא בד"כ כינוי למייצב שמבצע קרופ משתנה על התמונה (דומה לזום דיגיטלי). מייצב אופטי הוא מייצב שכולל מערכות מכאניות שמזיזות אלמנטים בעדשה או החיישן עצמו. זה המייצב שאתה רוצה במצלמה.

פורסם

קצת יותר על הפאנסוניק החדשות כאן מה Imaging Resources PMA 2008 Tradeshow Coverage

פורסם
  • מחבר

הבנתי, תודה רבה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

קצת יותר על הפאנסוניק החדשות כאן מה Imaging Resources PMA 2008 Tradeshow Coverage

מדהים, לא חשבתי שכ"כ מהר תהיה אפשרות לצילום וידאו HD במצלמות הללו, ועוד עם אפשרות לשינוי הזום האופטי במהלך הצילום - מדהים !

פורסם

ריקו הכריזו היום על ה-R8:‏

http://ricoh.com/r_dc/r/r8

מלבד העיצוב החיצוני, השינויים מינוריים למדי.

פורסם

ה FX35 גם נראית מבטיחה מאד עם עדשה רחבה שמתחילה ב 25!!

פורסם

ומה לגבי הפוגי F100? היא נראת מאד מאד מרשימה.

פורסם

מה כל כך מרשים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים