עבור לתוכן

הפעם הראשונה שלכם- איך היא הייתה ?

Featured Replies

פורסם

ראשית כל אני לא רוצה שמישהו יחשוב שלדיון הזה יש אופי פורונוגרפי כלשהו, במידה ואחד המנהלים יחליט

שהוא אינו הולם את הפורום אין לי כל בעיה עם נעילת הדיון (כאילו שיש לי ברירה הא ?!)

ועכשיו לדיון עצמו.

עניין אותי לדעת איך הייתה הפעם הראשונה שלכם, הייתה עם מישהו/י מיוחד/ת ? כמו שציפיתם שתיהיה או שמא התאכזבם ?

באיזה גיל עשיתם את זה לראשונה ?, פשלות שעשיתם ?

(אני מניח שכולכם מבינים למה אני מתכוון כאשר אני מתכוון לפעם הראשונה אז בבקשה בלי התחכמויות מיותרות מצדכם)

מצאתי לנכון לשאול אותכם פה מפני שאני מניח שהרבה אנשים יצפו בדיון ואולי יענו, (בד"כ לא הולכים לסתם אנשים ושואלים אותם

דברים כאלה במציאות)

לדיון יש מטרה חיובית, אני מאוד מבקש לא להסיט אותו למקומות לא יפים ! אני יודע שהנושא רגיש אך בכל זאת אנא ממכם השתדלו

לשמור על צורת דיון מתורבתת ובוגרת ! (ואת זה אמר ילד בן 16 שאין מורה אחת שהוא לא מירר לה את החיים ;))

• תגובות 41
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב..

הפעם שלי היתה כשהיתי בגיל 15-16 לא זוכר.. עם חברה שלי.

היה די חרא וגמרתי מהר מאוד :P..

ומה איתך?

פורסם

אתה שואל באתר של מחשבים. כמה כבר אנשים אתה חושב שעשו את זה פה?

פורסם

טוב..

הפעם שלי היתה כשהיתי בגיל 15-16 לא זוכר.. עם חברה שלי.

היה די חרא וגמרתי מהר מאוד :P..

ומה איתך?

נו... נחים דקה ועולים לסיבוב שני ;D

פורסם

הדיון הזה נראה לי קצת תפל ועדיף שכל אחד ישאר עם החוויות שלו. זה לא "עולם הסקס של ענת" פה.

פורסם

גיל 17

סטוץ

לא דיברנו אחרי זה אחד עם השני

אבל לקח לי 1\2 לגמור! לא יודע למה :( אבל היה מוזר, כי זה תמיד ככה בפעם הראשונה, הפעם השנייה הייתה הרבה יותר סבבה :)

ו....

"אתה שואל באתר של מחשבים. כמה כבר אנשים אתה חושב שעשו את זה פה? " <- חחחח ;D

פורסם

אתה שואל באתר של מחשבים. כמה כבר אנשים אתה חושב שעשו את זה פה?

זה שלך קצת קשה להכיר בקיומן של נקבות בעולם, או לעשות איתן משהו, זה לא אומר שכולם כמוך.... ::)

פורסם

14 y/o.

Prostitute.

I was too nervous, 20 mins including a B/J and I didn't cum. =\

פורסם

מה הקטע של לעשות את זה עם זונה?

זה לא שלא היו לי הזדמנויות, אבל עם זונה - עזוב את הקטע של מגעיל, אבל פעם ראשונה...

פורסם

Prostitute

That's sad, dude.

פורסם

I'm happy with my decision, it sure bets still being a vergin.

פורסם

סקס עם זונה - לא איכותי. :hat:

פורסם

"לזיין זונה זה כמו להוציא את הזין שלך מהחלון" - אמר Juicy J.

פורסם

היה לי גם נסיון עם זונה

אומנם זה היה אחרי שאיבדתי את בתוליי אבל זה היה מגעיל מאוד ואני עד עכשיו מצטער על ההחלטה הזאת!!! :asthanos: :asthanos: :asthanos: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash::nono: :nono: :nono: :nono:

פורסם

I had my reasons and I'm at peace with my decision. if you don't mind leave it alone.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים