פורסם 2003 באפריל 2022 שנים קראתי בעיתון שנקרא pc-magazine שככה הוא יקרא... זה נכון? או שהוא עדיין יהיה פנטיום4?
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים עדיין לא נסגר העניין של שם המותג של המעבדים החדשים, ייתכן שהפרסקוט יקרא פנטיום 5 בגלל ההבדל המהותי טכנולוגית בינו לבין הדור הנוכחי.
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים עדיין לא נסגר העניין של שם המותג של המעבדים החדשים, ייתכן שהפרסקוט יקרא פנטיום 5 בגלל ההבדל המהותי טכנולוגית בינו לבין הדור הנוכחי.עד כמה שאני הבנתי, אין ביניהם כזה הבדל מוהתי מבחינת ארכיטקטורה. הפרסקוט הוא פשוט P4 משופר - הם מבחינת תהליך היצור (0.09 מיקרון) והן מבחינת כמה שיפורים קטנים בארכיטקטורה שנשארה בגדול אותו דבר.
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים DUDEהשינויים לא ממש קטנים..short comparisson:Northwood533Mhz bus (currently, last models will come with 800MHz bus)L1 cache = 8kL2 cache = 512kSSE2Hyper Threading IPresscot800Mhz bus (last models will come with 1066MHz bus)L1 cache = 16kL2 cache = 1MSSE2 + PNI (Presscot New Instructions)Hyper Threading II
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים אחי, אמרתי שאין שינויים רציניים מבחינת ארכיטקטורה. ברור שיש שינויים מבחינת גודל ה CASH, והם גם הוסיפו סט פקודות חדש,וכמובן מהירות השעון תהיה יותר גבוהה, אבל חוצמזה זהו אותו מעבד - עם PIPELINE של 20 שלבים, עם 4 פייפלנים ל INTEGERS ו 2 ל FPU וכד'... אתה מבין למה אני מתכוון?
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים טואלטין לוילמייטשם יש שינוי משמעותיאורך פייפליין שונה כמות פייפליין שונהבאס שונה(לא מבחינת המהירות אלא מבחינת הדרך-קואד פאמפט אנד סטאף)יחסית לשינוי הזה הפרסקוט הוא כמעט אותו מעבד
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים שמתם לב איך חברות גדולות מנסות להמנע מהמספר 5?ת'אמת ? דווקא לא. יש לך דוגמאות?
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים מחבר ומה התשובה של amd לזה? הרי, לפי מה שאני מבין, הפרסקוט הולך לתת ביצועים הרבה הרבה יותר טובים מהמעבדים בעלי ליבת הנורט'ווד... (cache של מגה זה עניין רציני )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.