עבור לתוכן

MS-1 vs HD555

Featured Replies

פורסם

היי חברה. אחרי שהAKG הפשוטות שלי הלכו לעולמן(לא ממש, אבל לא שוות תיקון) אני רוצה משהו חדש.

ההתלבטות היא בעיקר בין 2 אלה מסיבות של מחיר-אני משיג את ה555 חדשות ב430שקל. הMS-1 עולות 100$, ואני מניח פלוס משלוח, אותה סביבת מחיר.

היעוד בעיקר למוזיקה, המקור בינתיים סתם כרטיס OB רגיל, נשדרג כשעוד פעם יהיה סכום כסף פנוי.

קודם כל אם מישהו מכיר מקום בארץ שבוא אפשר לשמוע את האזניות הנ"ל בלי שהם מחוברות לציוד בשווי אלפי שקלים, אני אודה אם תגידו לי.

כמו כן, אם יש המלצות אחרות, תגידו.

תודה :)

פורסם

MS-1 אפשר לשמוע אצלי. אפשר עם כרטיס קול (XONAR D2), אפשר עם הרסיבר, ואפשר מהמגבר אוזניות של הזהאולו. את ה-555 אני מכיר מישהו שיש לו, אבל אני לא יכול לנדב אותו לבדיקות :)

בנוגע לסאונד, שתיהן אחלה ושוות לדעתי את המחיר.

את ה-MS-1 מזמינים מאתר היצרן, 100$ כולל משלוח. מעבר לזה שלדעתי יש עליהן עכשיו 25% הנחה נוספים.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

באתר שלהם לא מצויין שום דבר על 25% הנחה...אבל נראה.

יש איזה סיבה להעדיף אחת על השניה? פקטור מאוד חשוב אצלי הוא הנוחות-יש יתרון לHD במקרה הזה?

פורסם

discount.jpg

רק להסתכל.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אוי, לא ראיתי את זה, מצטער.

בקשר לנוחות, מה אתה חושב? הMS-1 יושבות על האוזניים, הסנהייזר לא. לזמן הקשבה ארוך אני מניח שעדיף את הסנהייזר, אבל ב75$, קצת קשה לסרב לMS-1...

עריכה: אם ממשיכים להזמנה באתר שלהם , מגלים את הדבר הבא:

* Discounts exclude: headphones, vacuume tubes, vintage/studio gear, working dog and parts

אז בעצם אין הנחה :\

פורסם

בכל מקרה, 100$ עם משלוח, במיוחד עם הדולר של היום זה אחלה הזדמנות.

מבחינת נוחות, ה-555 כנראה קצת יותר נוחה. למרות זאת, ה-MS-1 קלות מאוד, והספוגים דיי רכים, אז הן בסדר גמור מבחינת נוחות.

כאמור, כפי שאמרתי, אתה מוזמן להתרשם מהן אצלי אם אתה לא גר רחוק מדיי. אם אתה רוצה, תרגיש חופשי לשלוח לי ה"פ.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה מעניינת-שווה להשקיע עוד 100 שקל לטובת AKG K240? יוצא משהו כמו 550 שקל להם...

אם לא, אז אני הולך על הסנהייזר, אם כן, אני אשקול למתוח עוד קצת את התקציב שלי(מה עשיתם לי, פורום אודיו, מה?! איפה הכסף?!)...

פורסם

הרבה מאוד עניין של טעם, וזו בדיקו הבעיה. תלוי בהעדפות שלך. ה-555 עם סאונד קצת יותר באסי, ה-240 יותר בולטות במיד.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים