פורסם 2003 באפריל 2022 שנים למה כרטיסי המסך של הרקולס נקראים Prophet ולא Radeon ? ועוד דבר, נניח ויש לי כרטיס של הרקולס אני צריך להוריד את הדרייברים מהאתר של הרקולס או מהאתר של ATi ? כי באתר של ATi הדרייברים האחרונים הם 3.2 לעומת האתר של הרקולס, שם הדרייברים האחרונים הם 3.1. תודה
פורסם 2003 באפריל 2022 שנים כי ככה רצו הרקולס לקרוא להם.ואתה כן צריך להוריד את הדרייבירים האחרונים של ATI אבל אתה לא חייב.
פורסם 2003 באפריל 2022 שנים מחבר תודה אבל השאלה שלי היתה מאיזה אתר עדיף להוריד, ATi או Hercules, יש בכלל הבדל ?
פורסם 2003 באפריל 2022 שנים תודה אבל השאלה שלי היתה מאיזה אתר עדיף להוריד, ATi או Hercules, יש בכלל הבדל ?אין הבדל בביצועים. כל חברות הצד השלישי (כגון HERCULES) לוקחות את הדרייבים מ ATI ואם יש צורך, ועושות בהם שינויים קטנים כתוצאה מתוספות שהן שמו על הכרטיס, כוגן תמיכה בחיישני החום וכ'ו.
פורסם 2003 באפריל 2022 שנים תוריד POWERED BY ATI מהאתר של ATI.והרקולס קוראים לסדרת כרטיסי המסך שלהם פרופט, בדיוק כמו שג'יגהבייט קוראים לזה MAYA(מה הקשר לפרמידה?!) ולידטק WINFAST.
פורסם 2003 באפריל 2022 שנים דרייברים של הרקולס יכולים לכלול דברים מיוחדים הכלולים בכרטיס כמו שהוזכר חיישן חום, הגדרות מסויימות ועוד דברים שהחברה מוסיפה. אתה יכול להוריד את ה3.2 של ATI וכאשר גם הרקולס יוציאו את הגרסא הזאת לעבור אליו, אם זה משנה
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים אחי , בשבילי הפיצ'ר הכי גדול בכרטיס הוא הרקולס , השם עצמו אומר הרבה ! :P 8) ;D
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים תוריד POWERED BY ATI מהאתר של ATI.והרקולס קוראים לסדרת כרטיסי המסך שלהם פרופט, בדיוק כמו שג'יגהבייט קוראים לזה MAYA(מה הקשר לפרמידה?!) ולידטק WINFAST.זאת לא פירמידה זהו המקדש של בני שבט המאיה העתיק שהיה מתגורר בדרום אמריקה.
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים לכרטיסים של Hercules קוראים מאז ומעולם 3DProphetלי יש 3D prophet 4500היה גם 3D prophet IImx וכו..והם לא משנים את זה לרדיאון כי זה ה Trademark שלהם..
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים זאת לא פירמידה זהו המקדש של בני שבט המאיה העתיק שהיה מתגורר בדרום אמריקה.תגיד, אתה אולי במקרה מורה להסטוריה ? חלס עם התיקון. בלי להעליב .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.