פורסם 2008 בפברואר 917 שנים אז ככה , יש לי מצלמה חדשה שקניתי לא מזמן Canon Powershot S3isמאז שקניתי אותה , חוץ מצילומים של נסיון פה בתוך החדר שלי , לא עשיתי שום דבר עם המצלמהיש לי ממש רצון ודחף לצאת ולצלם אבל אני לא ממש יודע איך לעשות את זהכשאתם יוצאים לצלם , מה אתם מחפשים? איך אתם יודעים מתי לקחת איתכם את המצלמה? או שאתם פשוט מחליטים לקום ולהתחיל להסתובב עם המצלמה?לא יודע , אני לא יודע איך לצאת מהבית עם המצלמה ולאן להתחיל ללכת..
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים אני חושב שאתה צריך פשוט לצאת ולצלם. לאט לאט ככל שתצבור ניסיון, הוא ידריך אותך.היא גם לא כל כך גדולה ולא מהווה מטרד. אני הייתי נסחב איתה לכל מקום ופשוט מצלם.למשל מחר אני יוצא לטיול ונמנע מלקחת את ה SLR שלי בגלל סירבול. אבל עם P&S? לא הייתי מהסס.
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים מחבר היא לא כזאת קטנה P: לומרות שזה לא המצלמה שלי בדיוק יש לי ביינתים רק את המתאם של העדשות , אני מחפש בנרות אתר שמוכר את העדשה המרחיבה ואת העדשת Close-up...אבל לא מוצא
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים למרות כל התוספות עדיין אי אפשר להשוות ל SLR. הן מביחנת הערך הכספי והן מבחינת יכול סיחבה.
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים מחבר ברור שאי אפשר להשוות אותה לSLRלא רק מהבחינה הכספית והגודל אפילו מהבחינה של הרמה והאיכות , כאן אין שם וויכחאבל עדיין , מה אני יקח את המצלמה איתי לכל מקום? ???
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים על אחת כמה וכמה בגלל שהיא כזאת, אתה כן יכול לקחת אותה איתך כמעט לכל מקום - היא קטנה יותר ממצלמת SLR סטנדרטית. תצא ותתחיל לצלם. ממתינים לחומר...
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים מחבר אני גר באילת , יש נוף מדהים במדבר [איפה שכביש מצפה רמון למי שמכיר] אני יצא לשם שבוע הבא שאני יחזור מהבסיס ויתחיל לצלם נקווה שיהיה משהו מעניין אלה 2 תמונות שצילמתי ובאמת אהבתי , כמו שאמרתי אלה תמונות של נסיון בחדר שלי ככה שמשהו מיוחד הם לא
פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים תמונה חמודה עם השוקולד :-* מה שכן הפלאש קצת דפק תתמונה ,ואתה לא חייב לצלם בזוית מול הפנים של האדם נסה קצת זוית אחרות.לגבי המטבעות ,הפוקוס שלך היה על השולחן ולא על המטבע ,ועם אתה רוצה לתפוס את כל המטבעות נסה לצלם עם צמצם יותר קטן (f כמה שיותר גבוה) זה יתן לך יותר עומק שדה.
פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים אתה גר באילת וחסר לך מה לצלם?!!?פחחחחהנה כמה רעיונות:תמונות נוף של ההריםצילומים של ספורט ימיצילומי לילה של המלונות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.