עבור לתוכן

עזרה בחיבור רמקולים ממערכת ישנה למחשב

Featured Replies

פורסם

הי

יש לי מערכת ישנה של aiwa. בקיצר אני מת להעיף אותה אבל רוצה להשאיר את הרמקולים כי הרמקולים מחוברים למחשב.

עכשיו השאלות- איך אני מחבר את הרמקולים האלה למחשב? (בתמונה יש חיבור של אחד מהרמקולים).

אני צריך מגבר? (אני מנחש שכן, אז כמה העסק עולה?)

תום

[attachment deleted by admin]

פורסם

למה לא לחבר את המערכת כולה למחשב וככה תחסוך הוצאות על מגבר

ותביא צילום של הרמקולים

פורסם
  • מחבר

הנה הצילום.

המערכת מחוברת תמיד למחשב. אבל זה סתם צובר אבק.

אני רוצה להעיף את המערכת ולהשאיר את הרמקולים.

אז איך אני מחבר את הרמקולים למחשב?

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתה לא יכול לחבר את הרמקולים האלה ישירות לכרטיס כול כי הוא פשוט לא יזיז לך אותם אז אתה צריך להישתמש במערכת כולה

וככה אתה גם חוסך הוצאות מיותרות על מגבר

פורסם
  • מחבר

שוב, המערכת כולה ענקית ומיושנת. לצורך ההסבר יש בה מגש לשלוש דיסקים (לא עובד) ושני תאים לטייפים (לא ניסיתי כבר 10 שנים?).

אני מתכוון להיפטר מזה. אני רק צריך את הרמקולים וברור לי שאני לא יכול לחבר ישיר...

פורסם

שוב, המערכת כולה ענקית ומיושנת. לצורך ההסבר יש בה מגש לשלוש דיסקים (לא עובד) ושני תאים לטייפים (לא ניסיתי כבר 10 שנים?).

אני מתכוון להיפטר מזה. אני רק צריך את הרמקולים וברור לי שאני לא יכול לחבר ישיר...

בוא נילך בדרך אחרת מה התקציב שלך למגבר ?

הרמקולים האלה גם ככה לא שווים כלום

פורסם
  • מחבר

חחחח

אין לי מושג. מה אתה מציע? אני חשבתי על משהו זול אבל סביר. אני לא בדיוק צריך מערכת קולנוע ביתית או עורך מסיבות בחדר שלי.

אני אנסה לאלתר. מחר אני פותח למערכת את הצורה ומנסה עליה ניסויים. מי יודע? אולי יצא מזה משהו ;D

פורסם

חחחח

אין לי מושג. מה אתה מציע? אני חשבתי על משהו זול אבל סביר. אני לא בדיוק צריך מערכת קולנוע ביתית או עורך מסיבות בחדר שלי.

אני אנסה לאלתר. מחר אני פותח למערכת את הצורה ומנסה עליה ניסויים. מי יודע? אולי יצא מזה משהו ;D

עדיף לך ליקנות כבר רמקולים למחשב

תן לי תקציב ואני ימליץ לך על משהו

פורסם
  • מחבר

זה לא שאני קמצן אבל לקנות משהו נישמע משעמם.

אני מנסה לאלתר משהו

פורסם

זה לא שאני קמצן אבל לקנות משהו נישמע משעמם.

אני מנסה לאלתר משהו

טוב החלטה שלך

הרמקולים האלה לא שווים שקל אז אל תצפה למשהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים