פורסם 2003 באפריל 2022 שנים כנראה שהדיסקט מוגן מפני כתיבה.יש עליו כפתור קטן שאתה צריך להזיז בשביל שיהיה אפשר לכתוב עליו.
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים יכול להיות שהכונן דפוק... החדשים נדפקים די מהר, יש לי אחד משנת 94 שעדיין עובד, ולעומת זאת הכונן שלי הפסיק לעבוד חצי שנה אחרי שקניתי אותו...וגם ראיתי להרבה מן חברי שקרה להם... (במיוחד שגיעות של: DISK NOT FORMATTED) בכל מיקרה 50 שקלים בחנות המקומית אתה קונה אחד חדש.
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים מה אתה צריך ליכתוב לכונן , אצלי הוא מעלה אבק פעם אחרונה השתמשתי בו בשביל לפרמט עזוב לא צריך אותו ואם הוא קורא ולא כותב SO WHAT? אבל אם זה איכפת לך תנסה לנקות אותו ותנסה כמה דיסקטים יכול להיות שאחד היה דפוק
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים מחבר אחים אני לא דפוק!ניסיתי מליון תקליטונים...ולפעמים אני צריך סתם להביא לחבר קובץ וורד או כל מיני שטויותמה אני יצרוב בדיסק?כולה ביקשתי עזרה...בבקשה
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים כנראה הכונן נדפקאין הרבה שאפשר לעשות (אתה יכול לפתוח אותו ולנסות לנקות את הראש אבל אני בספק אם זה יעזור)קנה אחד חדש או בקש מחבר שלך שיפרק אחד מה386 שלו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.