פורסם 2008 בפברואר 917 שנים קניתי אותי לפני כחודשיים...הקנייה הכי חכמה שלי בחיים נראה לי!מסך מעולה !צבעים מעולים! אין גוסטינג ביכלל! (מה כן יש אפקט ה X) אבל לא משהו מיוחד!אני מאוד שמח שקניתי אותו בתור מסך למדיה ובעיקר לגיימינג!שווה ומומלץ עדיין!
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים מחבר קניתי אותי לפני כחודשיים...הקנייה הכי חכמה שלי בחיים נראה לי!מסך מעולה !צבעים מעולים! אין גוסטינג ביכלל! (מה כן יש אפקט ה X) אבל לא משהו מיוחד!אני מאוד שמח שקניתי אותו בתור מסך למדיה ובעיקר לגיימינג!שווה ומומלץ עדיין!האם ידוע אם יש איזה דיל עליו כרגע באיזה מקום?כמו כן, ראיתי שיש VP930 b ו - C? מה ההבדל?
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים בתאוריה יש VP930b ו VP930s כאשר ההבדלים הם רק בצבע המסגרת של המסך.s - Silverb - Blackזה לא כל כך משנה כי בארץ אומניטק מיבאים רק מסכים כסופים ואפילו אם רשום b מדובר על מסך כסוף שנרשם בטעות שהוא שחור.
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים מחבר בתאוריה יש VP930b ו VP930s כאשר ההבדלים הם רק בצבע המסגרת של המסך.s - Silverb - Blackזה לא כל כך משנה כי בארץ אומניטק מיבאים רק מסכים כסופים ואפילו אם רשום b מדובר על מסך כסוף שנרשם בטעות שהוא שחור.והמוצר עצמו? חוות דעתך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.