פורסם 2008 בפברואר 917 שנים שרינק זה צינור שכשאתה מחמם אותו הוא מתכווץ לחצי מהקוטר שלונועד לבידוד בעבודות אלקטרוניקה סליב עשוי מגומי ? חשבתי שזה סוג של ניילון או פלסטיק :-\
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים מחבר אז לא יודע כבר, אבל נראה לי שאני מתכוון לסליבינג.השאלה היא איך בידיוק מרכזים ומסדרים את המארז כמו שהרבה עושים כאן?איזה חוטים מרכזים ביחד, איך עוטפים אותם? כי לא מצאתי מדריך בדביק כאן.
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים מחבר אתה קונה את הערכה (הסליבינג) וזה יעזור לך ואין לי צורך בשרינקים האלו? ובהקשר לסבליניג, יש עדיפות בין TT לונטק?
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים ואין לי צורך בשרינקים האלו?ובהקשר לסבליניג, יש עדיפות בין TT לונטק?זה מגיע אם הערכה אם אני לא טועה ואני לא חושב שיש הבדל
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים אוקיי הסבר קצר על סליבינג: מדובר ברשת ניילון מגולגלת למעיין "צינור" שלתוכו דוחפים את הכבלים, הרשת הזאת לא נצמדת לכבלים לכן יש צורך לקבע אותה על הקצוות של הכבל. הדרך הכי אסטתית (אבל לא הכי קלה) היא להשתמש בשרינק, סוג של גומי שמתכווץ בחום. הדרך הכי קלה (אבל לא כל-כך יפה) היא להשתמש באזיקונים. יש המון מדריכים על איך לבצע סליבינג, תקרא אחד-שניים ותבין שזה לא ממש סיפור...
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים מחבר אוקיי הסבר קצר על סליבינג: מדובר ברשת ניילון מגולגלת למעיין "צינור" שלתוכו דוחפים את הכבלים, הרשת הזאת לא נצמדת לכבלים לכן יש צורך לקבע אותה על הקצוות של הכבל. הדרך הכי אסטתית (אבל לא הכי קלה) היא להשתמש בשרינק, סוג של גומי שמתכווץ בחום. הדרך הכי קלה (אבל לא כל-כך יפה) היא להשתמש באזיקונים. יש המון מדריכים על איך לבצע סליבינג, תקרא אחד-שניים ותבין שזה לא ממש סיפור... איך יודעים אבל איזה כבל לדחוף לאיזה שרוול (סליבינג)? ואפשר קישור למכירה של השרינקים האלו וקישור למדריכים? חיפשתי כאן בפורום ולא מצאתי.
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים מה אתה ליצן?!לפי הגודל ולפי מה שאתה רוצה שיהיה מכוסה...השרינקים בד"כ באים עם הערכות סליבינג, ומדריכים תחפש ב: www.justfuckinggoogleit.com
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.