עבור לתוכן

במדינת הגמדים רעש....מאומה :(

Featured Replies

פורסם

ירו עלינו היום המון קסאמים (מודה אין לי שמץ כמה פשוט כל חצי שעה יש עדכון ב-YNET על "עוד 4 קסאמים".. גם הם כבר הבינו שלסכם כל פעם זה בזבוז זמן כי יגיעו עוד) ועכשיו גיליתי שהתגובה של ישראל היא: "תלונה לאו"ם"

האם הפכנו לילד בכיתה שאומר "המורה הרביצו לי תעשי משהו" ?

מצרים היום מחזירה בכח 2000 פלשתינאים שהסתננו אליהם, ועושה להם טרנספר.

כמו כן היא אמרה שאם עוד אדם אחד ישבור את המחסום ויכנס - ישברו לו את הרגליים (מילים של שר החוץ).

איפה העצמאות שלנו כמדינה לעשות מה שצריך?

פורסם

פשוט כי המצרים מדברים בשפה שהם מבינים.

אתה יודע פעם אמר לי חבר את המשפט הבא המנטליות שלהם אומרת, "אם אתה לא יכול לשבור את היד אז תנשק אותה".

פשוט אי אפשר לתאר בצורה קולעת יותר...

עם ממשלה רופסת כמו שלנו שלא השכילה להבין את המנטליות של אויביה, אז אין פלא שנוצר מצב כזה מגוחך שיורים עליה טילים

והיא לא מחריזה על מצב מלחמה. ובמלחמה כמו במלחמה אז משיבים מלחמה שערה...

פורסם

ירו עלינו היום המון קסאמים (מודה אין לי שמץ כמה פשוט כל חצי שעה יש עדכון ב-YNET על "עוד 4 קסאמים".. גם הם כבר הבינו שלסכם כל פעם זה בזבוז זמן כי יגיעו עוד) ועכשיו גיליתי שהתגובה של ישראל היא: "תלונה לאו"ם"

האם הפכנו לילד בכיתה שאומר "המורה הרביצו לי תעשי משהו" ?

לא. זאת ציניות, הגחכה של האו"ם אם אתה רוצה, השמת מראה מול הפנים האמייתים של האו"ם כדאי שאולי יבינו כמה הם אנטישמיים. זה כמו שאחרי פיגועים שואלים בתמימות למה לא שומעים גינוי מהמפלגות הערביות. זה טוב שנגיש תלונה. או שהאום יתעלם ואז זה כמו הודעה שהוא אנטי ישראל (מה שהוא לא רוצה לחשוב על עצמו כמובן, כי הוא נהנה לחשוב על עצמו גוף אוביקטיבי לחלוטין המתנגד לאלימות והתומך בשלום), או שהוא יגנה את זה ואז לפחות יווצר יותר איזון בדעת הקהל העולמית כלפינו, שמאוד מושפעת (שבנאדם בשוודיה נגיד שומע שהאו"ם מגנה את האלימות של החמאס - הוא גם מתוודע למה שעובר על תושבי שדרות - ואז הוא מבין אולי גם למה אנחנו תוקפים בעזה. כי מה שהוא שומע עכשיו זה כנראה רק על התקיפות שלנו, והוא תוהה למה אנחנו כ"כ רשעים ואלימים שאנחנו עושים מצור על עזה ומתנקשים באנשים סתם).

פורסם

זו לא התלונה הראשונה ולא השניה שמנוסחת מישראל לאו"ם, לא שקורה עם זה משהו....

כבר מזמן היו צריכים להנהיג מדיניות "או"ם שמום" ולהיכנס בהם חזק פעם אחת ולתמיד.

אבל זה לא יקרה במדינה כזו "פוליטיקלי קורקט" שלא קולטת שבין אם יעשו ככה או ככה, דעת הקהל העולמית תישאר זהה- ולרעתנו.

פורסם

עמרי, אפשר לדעת למה בדיוק ציפית מהשמוק שיושב במשרד רוה"מ?

הרי הוא למד מהטוב ביותר שבשביל ניפנופים לשלום כל שופט יזכה אותך, גם אם אתה אשם בהרג מיותר של חיילים או גניבה של מליונים...

הוא ניצל מוינוגראד, ברק גם לא הפיל אותו... נראה לך שהוא יסתכן עכשו במהלך שיגרור קריאות "נו נו נו"? את מי מעניינים וד כמה שדרותיים שעושים רעש?

פורסם

ולהיכנס בהם חזק פעם אחת ולתמיד.

רק תגיד לי איך עושים את זה.

מה התוכנית שלך? בו תסביר מה אתה מציע.

פורסם

הרי ברור מאוד מה באמת כואב להם. שאנחנו עושים משהו כזה ישר מתחילות הדמעות, והתיאטרון, והתשקורת מפמפמת. תתחיל מלסגור להם את השלטר, ותן להם ללכת ברגל. רק צריך שם איזה ראש ממשלה "אטום" כמו שהיה שמיר למשל, שיגיד לכל דבר "לא", כולל למובאראק, במקום הנזלול שיושב כרגע בתפקיד.

פורסם

רק תגיד לי איך עושים את זה.

מה התוכנית שלך? בו תסביר מה אתה מציע.

קאסאם= פלאיירים בסגנון "יש לכם שעתיים להתפנות לפני שהשכונה שלכם תהייה בגובה מטר- מגורים חלופיים ניתן למצוא אצל נציג החמאס שלכם בפרלמנט. המשך יום נעים :)"+ מטס של F15 חמושים בכמה פצצות שמממשות את האזהרה.

הרוג= הכרזה על עוצר בזמן תהלוכה של החמאס, תוך כדי שאפאצ'י מוריד צרור על כל חמוש בטווח ראייה.

אני יכול להעלות רעיונות כל הלילה אם בא לך...

יש לך הצעה חלופית?

פורסם

הרי ברור מאוד מה באמת כואב להם. שאנחנו עושים משהו כזה ישר מתחילות הדמעות, והתיאטרון, והתשקורת מפמפמת. תתחיל מלסגור להם את השלטר, ותן להם ללכת ברגל. רק צריך שם איזה ראש ממשלה "אטום" כמו שהיה שמיר למשל, שיגיד לכל דבר "לא", כולל למובאראק, במקום הנזלול שיושב כרגע בתפקיד.

רצו לסגור להם את השלטר סופית (אחרי שהצבא היה זה שהתנגד ואמר שזה רק יחריף את המצב ויפגע במדינה) - אבל בית המשפט והיועץ המשפטי לממשלה אסור לעשות את זה בבום טראח.

זה הכיוון של הממשלה באופן כללי, אבל זה יקח קצת זמן - כי בכל זאת אנחנו מדינה עם חוק.

אולמרט היה הראשון שלא היה נזלול (מה זה בכלל..) לראשונה זה תקופה מאוד ארוכה, והיה לו את הבייצים לצאת ולעמוד מול מי שיורה עליך וחוטף לך חיילים. את זה אתה לא יכול להגיד על ברק או שרון.

לקרוא לו נזלול זה קצת דמגוגיה.

ושמישהו יסביר לפאשיסט שמעלי מה זה אומר פשיזם.

לא שמה שהוא מציע יתרום למשהו חוץ מלהאדרת הזין הרוחני שלו.

פורסם

ובאותה הזדמנות שמישהו יסביר לזה שמעלי מה זה אומר מלחמה.

לא שהוא (או הנציגים שבהם הוא תומך בכנסת) הציע משהו שלא הביא להרג מאות פלסטינאים ואנשים, ועשה יותר נזק מרוצחים כמו ברוך גולדשטיין ושות'.

פורסם

נניח ואכן הפצצת את האמאמא שלהם, עשר שכונות מחקת מעל פני האדמה.

מה עכשיו ?

גיוס מילואים וירידה למקלטים ?

כוננות בריחה לארה"ב כי מלחמה גרעינית בפתח, מה ?

הרי זה יהיה התירוץ שכל מדינות ערב לא רוצות בשביל לפתוח במלחמת חורמה עלינו.

אז אמנם יהרגו הרבה ערבים, אך לא ישאר פה מי שיסגור את האור.

פנטזיות זה יפה, המציאות פחות.

פורסם

נניח ואכן הפצצת את האמאמא שלהם, עשר שכונות מחקת מעל פני האדמה.

מה עכשיו ?

גיוס מילואים וירידה למקלטים ?

כוננות בריחה לארה"ב כי מלחמה גרעינית בפתח, מה ?

מלחמה גרעינית?

משעשע לשמוע, כי נכון לעכשיו לאיראן/ירדן/מצרים/סוריה/לבנון אין נשק גרעיני, לנו יש. אז די עם התרחיש המפגר הזה, כי הוא עדיין לא מציאותי- ועד שלא יהיה מציאותי, אין טעם להתדיין בזה.

בתכל'ס, אפשר לעשות בדיוק מה שהם עושים-

להקים "ארגון טרור" ישראלי, שעל כל רקטת קאסם שיורים עלינו יורה 3 רקטות "משיח", ובדיוק כמו שהם עושים, להציג כל פרק זמן מסוים "חבר" באותו "ארגון טרור" ש "נתפס" ו "נשפט" (ובתכל'ס, משוחרר לרחוב 10 דקות אחרי הפרסום....)

Mortzking- התרחיש של "להיכנס בהם פעם אחת ולתמיד" כבר לא מציאותי, כי יש ברצועה אשכרה מיני מדינת טרור.

לכן אמרתי "היו צריכים", מתי שאפשרות כמו להיכנס עם כוח צבאי, לגלח את הגוף הזה שנקרא "חמאס" עד הסוף, ולצאת, היה אפשרי. כמובן שעכשיו זה לא, במיוחד אחרי ההצטיידות שלהם במיטב הנשק הרוסי שיש למצרים להציע.

נכון לעכשיו, לסגור את השאלטר זו אחלה אופציה.

משהו כמו נוסחה חביבה של קאסם=שעתיים בלי חשמל, ועוד.

אני עוד לא קולט איך זה שאנחנו אמורים לספק חשמל ומים למי שיורה עלינו, וברגע שרק מזיזים את היד לכיוון השאלטר- ארגוני זכויות האדם זועקים על הפשעים של ישראל. תדהמה.

פורסם

איזה מלחמה גרעינית?

על מה אתה מדבר? למה צריך גיוס מילואים?

מדינות ערב רק עושות רוח עם התמיכה שלהם בפלסטינאים... הם לא מוכנים לצאת למלחמה בשבילם.

חוץ מזה שזו זכותנו להגן על עצמנו, ועשינו מספיק ניסיונות הידברות אותם. הם לא מסוגלים לקיים הסכם, ואנחנו לא צריכים לסבול את התקיפות שלהם. יש לנו זכות מלאה להגן על עצמנו, ויותר מזה- למדינה יש חובה להגן בראש וראשונה על האזרחים שלה, ולהבטיח את ביטחונם בכל מחיר.

הם קבעו לעצמם מחיר שחייל שלנו שווה כמה אלפי מחבלים שלהם- אני מציע לכבד את זה.

הם למדו שככול שהם מפעילים יותר אלימות אנחנו נסוגים יותר- וגם את זה אני מציע לקיים בכיוון ההפוך.

והם אלה שהציעו שכל הפסקת אש תהייה לצורך התחמשות (הודנה)

זה הכללים שהם קבעו לעצמם, ורק עם הכללים האלה נוכל לשנות את המצב. אם הם יבינו שגם מסגרת הכללים האלה הם לא יכולים לנצח אותנו, אולי הם יסכימו לשלום.

כל הועידות ושיחות הפסקת האש האחרונות מזכירות לי חומנים (החרקים המעופפים החומים...) שדופקים את הראש בקיר עד שהם מתים... פשוט ביזבוז של זמן וסיכון מיותר של חיי אזרחים.

PIKA, אתה קולט על מה אתה מתפשר?! טיל שהורס בית ופוגע באזרחים שווה שעתיים של הפסקת חשמל?! כל ה"עונשים" והנקמות הקטנות האלה רק גורמים להתחזקות הטרור, כי מצד אחד אתה "מגיב" ומצד שני אתה בקושי מדגדג אותם.

צריך להפיסק עם המשחקים האלה ופשוט לשים למצב הזה סוף. לא בשביל זה הקימו את המדינה הזו.

פורסם

לא הייתי אומר "בקושי מדגדג"

נתחיל בזה ששעתיים היה סתם שליפה מהמותן בשביל להדגים.

נמשיך בזה שרק אתמול הם ירו מעל 30 קסאמים, וכל יום בסביבות ה 10

כלומר, 4 שעות חשמל ביום מתוך 24. זה כבר לא בדיוק "לדגדג"

אני לא מתיימר להציע פתרון מושלם ומהפכני, אבל אני כן נותן עצות למה כן אפשר לעשות.

שכחתי עוד משהו שהזכרת לי-

הנוסחה של "חייל אחד=כמה אלפי פלסטינים"

על הדרך, הייתי זורק להם פליירים עם קריקטורה של מאזניים

בצד אחד חייל ישראלי, ובצד השני ערימת האסירים שלהם

עם כתובת שמבהירה להם שאם הם נוגעים בחייל האחד שלי, הכמה אלפים שלהם הולכים לפגוש את 72 הבתולות שלהם מוקדם יותר מהצפוי.

פורסם

מה דעתכם על ניתוק החשמל לחלוטין?

למה ישראל צריכה לדאוג למי שיורה עליה?

למה ישראל צריכה להניח אוכל על השולחן של טרוריסטים?

למה זה צריך בכלל לעניין אותנו?

יש להם שלטון שהם בחרו בו ,שהשלטון שלהם ידאג להם ,משמע ,הוא ידאג למזון ,לחשמל ,לתעסוקה ,ובעצם לכל מה ששלטון אמור לספק לאזרחיו.

אם ישראל תיתן להם לעשות את זה ,הפלסטינאים יבינו שהשלטון שלהם פשוט לא מסוגל לעשות את זה ,גם מבחינה מעשית ,וגם בגלל שהוא לא ממש רוצה ,כי הדבר היחידי שהוא בעצם רוצה זו השמדת ישראל.

אולי ככה ,הציבור השפוי שם יבין שיש גם דרך אחרת לקבל הכרה ,מאשר נסיונות נואשים לירות קאסמים 24 שעות על ישראל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים