עבור לתוכן

דיסק VIDEO עם סוגים שונים של VIDEO אפשרי ???

Featured Replies

פורסם

שלום לכם

יש לי בעייה ;D ( מדהים הא? )

אני רוצה ליצרוב דיסק של קבצי וידאו מהמחשב כדאי להפעיל אותו בDVD, הבעיה היא שאני לא יודע אם אפשר כי יש שם שני סוגים שונים של קבצים 3 של MOV ואחד של MPEG, מה אני עושה צורב הכל ביחד כדיסק VIDEO ? יש לי NERO הכי חדש, אם זה משנה.

נב:אני יודע שהרוב יודעים את זה אבל...... אתם יודעים למה יש ציור של הקולסאום באש באיקון של NERO ? כי זה מצחיק כזה כאילו NERO BURNING ROM = נרו שורף את רומא... LOL,

אני יודע שזה ישן

פורסם
  • מחבר

שכחתי לישאול, מה ההבדל בין הSUPER VIDEO CD ל VIDEO CD?, מה כדאי?

פורסם
  • מחבר

איך אני הופך את הMOV לקובץ שאפשר לראות בDVD להפוך אותו DVIX ?

פורסם

אין לך מה להמיר לDVD על דיסק רגיל - זה פועל רק בחלק מהמכשירים ולא תרוויח כלום כם ככה.

SUPER VIDEO CD זה פורמט שמשתמש בMPEG2 - אין לך מה להשתמש בו בשביל קטעי MPEG1 ו MOV.

אתה לא יכול לערב סוגי ווידאו שונים והVIDEOCD שלך יעבוד בנגן רק עם הMPEG שלך הוקלטו (קודדו) בנתוני הסטאנדארט של הווידאוסידי, לגבי הMOV תצטרך להמירו ל MPEG1 , אם אני לא טועה NERO עושה את כל ההמרות כשאתה בוחר שם לעשות VIDEOCD ,

בהצלחה !

ד"א - באמת חידשת לי עם האייקון של נרו :) - כל הכבוד על הסיפור , באמת אף פעם לא הבנתי למה יש להם אייקון של צמיג שרוף מהאינתיפאדה :hat:

פורסם
  • מחבר

אני לא יכל להפוך את הMOV לMPEG נרו אומר לי שהוא לא תומך בקובץ כזה. אולי יש תוכנה שיכולה לעשות את זה? תגיד האיכות לא תירד אחרי שאני יהפוך אותו לMPEG?

פורסם

תאורטית כן , היא יכולה רק לרדת , אבל אין לך הרבה ברירה , וזה גם תלוי מאוד מה האיכות של הMOV שלך - אם הוא גם ככה ממוצע אז לא ממש תפסיד הרבה.

הגיוני שנרו לא יתמוך בMOV , אין לי מושג איזו תוכנה כן , אני בעצמי מחפש משהו למצלמה הדיגיטלית שמקליטה גם כן בMOV.

פורסם
  • מחבר

יש לי את TMPG Encoder תנסה אותה אני חושב שאפשר להפוך שם MOV לכל קובץ

נב: אני מפסיד הרבה מהאיכות כי הקובץ שלי הוא ברזולוצייה של 1000X540 (כן זה הרבה)

פורסם

עם התוכנה הזאת אתה צריך להפוך את כל הקבצים לקבצי VCD על מנת שבצריבה

הם לא ייצרבו באפקט מראה .

פורסם

אפקט מה ? ? ?

בכל מקרהTMPEG דוחסת אך ורק ל MPEG 1 או 2 ולא נראה לי שהיא פותחת MOV (למרות שאבדוק זאת).

ולגבי הMOV שלך , אתה בטוח שהוא 1000 על 540 ? זה לא יושב על שום סטאנדארט וגם לא ביחס תמונה , הדבר היחידי שקרוב לזה זה HDTV שהתקן שלו זה 1900 על 1080 או 1270 על 760 (בערך לא זוכר בדיוק), בכל מקרה ספר מאיפה בדיוק הקובץ שלך ומה הוא מכיל , אני מחפש בין היתר כל מיני קטעי HDTV וגם המלצה לנגן טוב שמנגן סטרימים של HDTV שמקודדים בMPEG2 (בקצבים של עד 4 מגה לשנייה).

פורסם
  • מחבר

הקובץ הוא של הטרילר של מטריקס 2 תוריד מהאתר WWW.THEMATRIX.COM

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים