פורסם 2008 בפברואר 817 שנים זה מייצג שימוש של המערכת במעבד.זה בדרך כלל לא מופיע כי צריך לסמן בView -> Show Kernel Timesכדי שיופיע הגרף האדום.
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים מחבר נכון שזה מתחיל גבוה אבל זה עדיין עולה קצת, הקטע הוא שזה פשוט מאט לי הכל - בסרטים יש לי לאגים ואפילו לפעמים בזמן גלישה :'(
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים תוריד את התוכנה process monitor ותראה שם מה הסיבה לזה (זה task manager על סטרואידים), בטח זה יהיה עומס של DPC, דבר שיכול להיגרם ע"י דריברים לא מתאימים/לא מוגדרים נכון (או בעיית חומרה).
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים Show Kernel Times (View menu) Useful to see how much of processor activity is there for the core operating system kernel purpose.זה כמה חלונות משתמשת במעבד שלך.יש כל מיני סיבות שזה יכול להיות גבוה, הכל החל מדרייברים לא טובים (הכי הגיוני) ועד וירוס.אני מציע לך לבטל את כל מה שעולה בstartup ולראות אם הבעיה מפסיקה. אם כן, תחזיר אחד אחד עד שתראה מה גורם לזה.וגם תעדכן דרייברים
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים מחבר מה לוקח אחוזי מעבד...לא ממש רשום שם, אולי התכוונת לProcess Explorer?^^ נראה לי אני ככבר אפרמט :-X
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים אופס כן http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb896653.aspx אתה יכול לראות ב CPU שם (אם זה בעיית חומרה, פירומט אולי לא יעזור).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.