עבור לתוכן

המחשב שלי כל הזמן נתקע לכמה שניות או נהיה איטי בלי סיבה

Featured Replies

פורסם

טמפרטורות: בממוצע 30 מעלות

מעבד: P4 2000MHZ

זיכרון: 256MB

מה יכולה להיות הבעיה? וגם הרבה פעמים זה יוצא לי מהINTERNET EXPLORER ומבקש לשלוח דו"ח כמובן איך מבטלים את האפשרות הזאת שמופיע לי כל פעם ההודעה על שליחת דו"ח??

פורסם

כן גם לי הוא יוצא ומבקש שליחת דו"ח כל הזמן, אבל הוא לא נתקע כמעט אולי רק הסרגל כלים אבל חוץ מזה לא.

פורסם

לביטול דיווח שגיאות :

לחיצה ימנית על המחשב שלי -> מאפיינים -> מתקדם -> דיווח שגיאות -> לסמן בטל דיווח שגיאות.

פורסם

תתרגל... אלו תנאי העבודה במחשב עם מערכת ההפעלה win xp .

גם לי זה קרה פעם - כל היציאות האלה מהאקספלורר, וזה קורה לי תמיד - האיטיות הפתאומית והיתקעות המערכת אחרי הפעלה של מקסימום שני יישומים.

קריסת המערכת.

הגיע הזמן לפירמוט ;)

פורסם

איחוי דיסק \ speed disk

יכול לעזור לך

איחוי דיסק נמצא בווינדוס ספיד דיסק זה של נורטון יוטיליטיז

פורסם

גם להוסיף זיכרון ל 512 יכול לשפר הרבה

XP ו 256 לא עובדים טוב ביחד

פורסם

לא טענת פעם שאתה עובד עם 256 מ"ב וזה עובד חלק ?

פורסם

נכון.

אני עדיין טוען את זה..

פורסם

כשמסתכלים על מפרט המחשב שלך רואים ששניים מתוך שלוש יש להם 512 מ"ב

עכשיו תבוא ותגיד שזה עבד יופי עם XP אבל היית זקוק לתוספת הזיכרון עבור דברים כבדים ולא במיוחד עבור XP

זו בדיוק הנקודה, אף אחד לא קונה מחשב בשביל להריץ עליו מערכת הפעלה XP(בשביל זה גם פנטיום 2 מספיק)

XP היא שכבה שממנה רק מתחילים לעבוד ואם השכבה מתחילה בגובה מסויים כמו XP אז עם 256 לא נשאר לך הרבה.

עובדה שעם 98 256 הספיקו יופי אבל גם קיבלת ממנה שרותים ברמה נמוכה לכן מומלץ לעבור ל XP וגם לשדרג זיכרון.

אני בסך הכל מנסה לשכנע אנשים להשקיע 300 שקל בתוספת זיכרון ולהעדיף אותו על פני מארז מפואר (כמו שראיתי הרבה כאן בפורומים) שלדעתי לא תורם לביצועים כמו תוספת הזיכרון.

פורסם
ולהעדיף אותו על פני מארז מפואר (כמו שראיתי הרבה כאן בפורומים) שלדעתי לא תורם לביצועים כמו תוספת הזיכרון.

מארז טוב הוא החרכי בשביל OC מוצלח הוא שומר על סרקולצייה טובה

פורסם

כשמסתכלים על מפרט המחשב שלך רואים ששניים מתוך שלוש יש להם 512 מ"ב

עכשיו תבוא ותגיד שזה עבד יופי עם XP אבל היית זקוק לתוספת הזיכרון עבור דברים כבדים ולא במיוחד עבור XP

נכון זה בדיוק מה שאני אגיד לך, בגלל שזה נכון! לא הוספתי זיכרון על שני המחשבים הראשונים בשביל להריץ XP, אלא בשביל משחקים. עובדה שבמחשב השלישי לא הוספתי, כי אני לא אריץ משחקים על 733MHz ו-GeForce2 MX400. אז שם אני לא צריך 512, כי הווינדוס XP רץ שם חלק! מה שרץ שם זה XP והוא נועד לעבודה ולא למשחקים, ולכן אני לא צריך שם 512 ואני בחיים לא אוסיף שם 512.

זו בדיוק הנקודה, אף אחד לא קונה מחשב בשביל להריץ עליו מערכת הפעלה XP(בשביל זה גם פנטיום 2 מספיק)

נכון! ובגלל זה לא צריך לקנות 512 בשביל להריץ XP! אם יש תקציב ובא לבן אדם, שיקנה 512 בשביל כל דבר אחר! אני לא אומר שלא. 512 תמיד יכול לעזור, כי מוסיפים פה זיכרון! אבל זה פשוט ממש ממש ממש לא הכרחי בשביל XP! אם קונים את זה, קונים בשביל דברים אחרים יותר כבדים, ולא בשביל XP.

XP היא שכבה שממנה רק מתחילים לעבוד ואם השכבה מתחילה בגובה מסויים כמו XP אז עם 256 לא נשאר לך הרבה.

כמו שכבר כתוב בהרבה ת'רדים אחרים שהפניתי אליהם, XP משתמש ב-100MB מהזיכרון. לפי חישוב פשוט, נשאר לך יותר מחצי מהזיכרון פנוי אם יש לך 256MB. אני הייתי אומר: יחסית הרבה. ונכון שב-512 זה יותר הרבה, אבל גם עם 256 זה מספיק.

אני בסך הכל מנסה לשכנע אנשים להשקיע 300 שקל בתוספת זיכרון ולהעדיף אותו על פני מארז מפואר (כמו שראיתי הרבה כאן בפורומים) שלדעתי לא תורם לביצועים כמו תוספת הזיכרון.

גם אני חושב שזיכרון פנימי יתרום למחשב הרבה יותר מאשר מארז. צודק.

אני רק אומר שזה לא חובה אם המטרה היא לעזור למחשב לסחוב XP.

פורסם
  • מחבר

יש פתרונות..? ודרך אגב איך בודקים איזה חומרה יש לי?

פורסם

תפתח את המחשב ותסתכל ... או שתנסה בעזרת SISOFT SANDRA שנמצאת בהורדות של האתר למצוא יותר מידע על המחשב.

אתה יכול לפרט יותר על התקיעות? תדירות, ביצוע פעולה אחרת במקביל, תוכנה מסויימת שתופסת באותו רגע יותר מדי זכרון או נצילות מעבד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים