עבור לתוכן

איזה מהמסכים הבאים הכי מומלץ ל:... עד 2k

Featured Replies

פורסם

אז ככה אני מחפש בעיקר מסך למשחקים אבל שיתאים גם לצפייה בסרטים ותוכניות במחשב. אין לי צורך במעל 20' ואני לא יודע מה עדיף רחב או רגיל, מה אתם אומרים?

ומה אתם חושבים על המסכים האלה? איזה הכי מתאים ואם בכלל יש אולי מסך אחר שמתאים יותר במסגרת התקציב?

65338099df0.jpg

65338099df0.e04f9092e3.jpg

פורסם

מבין המסכים שהנך מתלבט ביניהם הייתי מתמקד בדגמי ה-2007 של Dell , שיחד עם ה-VP930 מתעלים באיכות התמונה לסרטים וקריאת טקסט ממושכת לעומת 226BW בזכות מטריצות יותר איכותיות. 20" איכותיים אלו מעניקים שטח עבודה נדיב יותר מה-VP930 לעבודה על כמה חלונות בו זמנית, חושפים בכל גלילת מסך יותר שורות של טקסט (במיוחד ה-2007FP) ובזכות גודל נקודה 0.255mm הפונטים הנם החלקים ביותר ונעימים להתבוננות גם בעת היעזרות בטכניקות להגדלות.

אתה יכול להיעזר כאן בצילומי ההשוואה של 2007 רחב לעומת לא רחב - זה יעזור לך להחליט איזה יחס מלבני יתאים יותר לשימושים שלך. תוכל גם לעיין במדריכים למסכי ה-LCD ללמוד יותר על ההבדלים בין טכנולוגיות הפאנלים.

פורסם

מבין המסכים שהנך מתלבט ביניהם הייתי מתמקד בדגמי ה-2007 של Dell , שיחד עם ה-VP930 מתעלים באיכות התמונה לסרטים וקריאת טקסט ממושכת לעומת 226BW בזכות מטריצות יותר איכותיות.

תגיד, אתה דובר רוסית במקרה?

פורסם

כאחד שמתלבט קשות בין ה-22" והWFP של דל - סוג הפאנל פחות יעייף את העיניים ?

אני עובד המון עם מסמכים, שעות שלמות.

פורסם

כאחד שמתלבט קשות בין ה-22" והWFP של דל - סוג הפאנל פחות יעייף את העיניים ?

לרוב, מה שמעייף את העיניים זה לא סוג הפאנל אלא הגדרות לא נכונות של המסך. שני הפרמטרים החשובים פה הם הבהירות (שכברירת מחדל גבוהה מידי ברוב המסכים) ומיקום המסך (חשוב שהעיניים יהיו בגובה חלקו העליון, וגם לא לשבת קרוב מידי).

מעבר לזה, יש אנשים שרגישים יותר מהממוצע לעובדה שבפאנל TN הצבעים והבהירות משתנים מהר בכל שינוי קטן של זוית, וזה עשוי לתרום לעייפות עיניים גם כן. אבל מצד שני, יש גם אחוז קטן של אנשים שרגישים לתופעת ה"נצנוץ" שקיימת במטריצות ה-S-IPS האיכותיות יותר (כמו ב-DELL 2007).

פורסם

תודה. הלוואי וזה היה מקל על ההתלבטות :nixweiss:

פורסם

הסאמסונג בכלל לא אופציה - תרד ממנו.

הויסוניק מעולה לעבודת מסמכים.

לדל המרובע יתרון של אינץ נוסף ויותר רזולוציה.

מבין מה שהצעת הייתי הולך על הדל המרובע פשוט כי אני לא אוהב רחב (אלא אם הוא גדול מספיק כמו ה-24 של דל),

אבל גם הויסוניק מבחירה מעולה אם בא לך קצת לחסוך.

פורסם
  • מחבר

וה-2007fp מתאים למשחקים?

פורסם

מתאים לגמרי. אל תתייחס לנתון של 16ms כנתון שעושה אותו לגרוע במשחקים משום שזהו נתון שנמדד לפי תקן סטנדרטי ISO והוא שווה ערך ל-6ms אפור לאפור. 6 מילישניות לעומת 2 מילישניות אפור לאפור במסכי TN מהירים הם זניחים לחלוטין. אם תראה בו מריחות גם ב-TN המהירים תראה מריחות.

במדריך למסכי LCD תוכל לקרוא על חוסר המשמעות של נתון מהירות תגובה בשל שיטות מדידה שונות שכל יצרן בוחר לפי נוחיות ואינטרסים שלו.

פורסם

בהחלט מתאים.הייתי שוקל גם את המסך הזה Philips 200P7ES

http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137429636

(הוא ממש זול שם .זה מעניין קניתי אותו בכמעט אלפיה יותר.משהו מוזר).מבין האופציות שלך הייתי לוקח את הדל הרגיל (FP)

אגב יש כאן קניה קבוצתית שלו ממש עכשיו).

פורסם

בהחלט מתאים.הייתי שוקל גם את המסך הזה Philips 200P7ES

http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137429636

(הוא ממש זול שם .זה מעניין קניתי אותו בכמעט אלפיה יותר.משהו מוזר).מבין האופציות שלך הייתי לוקח את הדל הרגיל (FP)

אגב יש כאן קניה קבוצתית שלו ממש עכשיו).

ברור שהפיליפס המפורסם זו טעות (אבל הייתי מרים טלפון לבדוק, מה יש להפסיד)

פורסם
  • מחבר

הבנתי של-207fp יש בעיה קטנה של מריחות בעת שמשחקים משחקים כבדים ומהירים FPS... זה נכון?

פורסם

הבנתי של-207fp יש בעיה קטנה של מריחות בעת שמשחקים משחקים כבדים ומהירים FPS... זה נכון?

אם אתה חזק בעניין משחקים אולי תלך על הסאמסונג וזהו. גדול יותר, רחב, בלי מריחות, זול.

האחרים ליגה אחרת אבל לא אם משחקים זה השימוש העיקרי.

פורסם

למעשה אין כבר מריחות במסכים מבוססי VA או IPS מאז שיישמו בהם מנגנוני פיצוי זמן תגובה (OVERDRIVE או RTC). האתגר הגדול ביותר של כל יצרן הוא לכייל את המנגנונים הללו באופן שלא תיראנה קורונה (מריחות זוהרות בצבע שונה מצבע העצם שזז מהר) בגללם, וגם ב-226BW יש קורונה שלא רואים אותה לאחר כיבוי RTC, כך שמבחינת מריחות הוא שווה ערך ל-E228WFP של DELL האיטי יחסית, אך מכוייל טוב יותר ממנו מבחינת דיוק בצבעים מהקופסא לעומת הסמסונג. לדעתי 22" עם פאנל TN לא צריך לעלות יותר מ-1200 ¤ למשחקים וה-CHIMEI 221D מספיק טוב. מגבלות זוויות הצפייה ואחידות התאורה הגרועות בכולם הופכות השקעה גבוהה יותר לביזבוז של כסף.

מניסיון שלי ראיתי מסכי TN מורחים בצורה הרבה יותר משמעותית מה-S1931 של איזו שהאובר דרייב שלו מכוייל למשעי אפילו מעט טוב יותר מה-VP930 , שמתאים לחלוטין למשחקי FPS מהירים מאוד. אין ממש שום סיבה להירתע ממסכים איכותיים עבור משחקים כמו ה-2007FP/WFP ובנוסף לזה הם מציגים סרטים בצורה הרבה יותר איכותית מ-22" בעל פאנל TN אפשר לקרוא על כך מכאן.

פורסם
  • מחבר

איזה מסך היית ממליץ להעדפות שלי? משחקים בראש ובראשונה ואחר כך סרטים, תוכניות,גלישה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים