עבור לתוכן

שאלה| מסך עד 1300 שקל

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות מסך בעיקר למשחקים, משחקים אינטנסביים, גלישה באינרנט עד תקציב של 1300-400 בערך. אני רוצה לנצל את התקציב כמו שצריך ויש לי הרבה דברים חשובים שצריכים להיות במסך:

- תמונה יפה וחדה

-זוויות צפייה גבוהות מאוד (למטה ולמעלה)

-בלי מריחות (זמן תגובה טוב)

- שיהיה משתלם למחיר

- שיהיה דיי יפה

-19/20/22 אינ'ץ

- רוולוציה גבוהה

חיפשתי כמה מסכים ומצאתי את זה:

http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000x703_KRpYrggagFgf1Lzy7w:12bbi68k5?id=3874609&pr=QJ5&N=0

כפי שאמרתי, חשוב לי מאוד הזוויות ופה ראיתי שיש למסך 500CD בהירות שזה דיי חשוב לא? נראה אחלה מסך גם לתקציב, אבל מצד שני החברה הזאת לא ממש מומלצת לפי מה שהבנתי.

מה דעתכם על המסך והאם יש לכם מסכים טובים שעונים על הדרישות שלי?

אשמח לתשובות.

פורסם

מאיפה הקרצת את הגועל נפש הזה? זה גם 100% שקר, אני ממש לא הולך להאמין שיש 19" ברזולוציה כזאת גבוהה (שדרך אגב היא 4:3 ולא רחב), ועוד שמישהו מוכר אותו ב-1200 שקל. מה גם שאם תריץ חיפוש על הדגם הזה תראה שאין שום אתר בעולם (כולל האתר הרשמי של Ativa, מה שזה לא יהיה) שמכיר בקיומו. מדובר באיזה מוצר סוג תחת שמישהו כותב עליו שם שלא קשור לכלום ומנסה לדחוף ללקוחות.

לשאלתך - מתחת ל-1300 שקל לא תמצא אף ולא מסך אחד שיציג זוויות צפיה טובות למטה ולמעלה. בשביל זה תצטרך לעבור את ה-1500.

כמו כן, אם אתה רוצה שלא תהיינה מריחות, תצטרך לעבור את ה-1700. וגם אז תמצא רק 19" בשביל מסך 20" טוב תצטרך לעבור את ה-2000.

אני לא יודע מה זה רזולוציה גבוהה בשבילך, אבל כל ה-19" ללא יוצא מן הכלל תומכים עד 1280X1024 (או 1440X900 אם זה רחב, ואין שום 19" רחב עם זויות צפיה טובות).

פורסם
  • מחבר

ולמה אתה משוכנע שהמסך הזה כול כך מעפן?

פורסם

כי אם הוא היה טוב, לא היו מוכרים אותו ב-1200 שקל. וגם לא היה כתוב עליו "Ativa".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים