עבור לתוכן

מה דעתכם על התוכנה? RamCleaner

Featured Replies

פורסם

האם יהיה שיפור בביצועים בעקבות התקנת התוכנה, ואיך השיפור אמור לבוא ליידי ביטוי?

פורסם

אני לא מאמין בכל התוכנות האלה.

בעקרון היא אמורה לתת לך איזשהו שיפור רק אם יש תוכנה עם זליגת זיכרון חריפה, וגם אז אני לא בטוח שהתוכנה יודעת "לשחרר" את זה במאה אחוז.

אם תפעיל רק תוכנות בגרסאות יציבות וטובות, לא יהיה צורך בכל השטויות האלה.

פורסם
  • מחבר

ויש דרך לדעת אם יש לי זליגת זכרון?

פורסם

תסתכל בטסק מנג'ר (קונטרול אלט דליט)

אם אתה רואה ישום שלוקח זיכרון במאמץ ומשחרר מעט מנוחה, ככה הצריכה שלו גודלת וגודלת, אז יש לו זליגת זיכרון חריפה (שנראת לעין).

פורסם
  • מחבר

זה מעניין

התוכנה שמנקה את הזיכרון מראה שיש כמות זיכרון פנוי שהולכת ויורדת בזמן השימוש. לאחר ניקוי נראה שיש יותר זיכרון זמין, אבל אני לא מרגיש הבדלי ביצועים.

מנהל המשימות מראה למשל שהדפדפן משתמש בבערך 25% פחות מהזיכרון לאחר ניקוי. לאחר שימוש שוב יש עליה בכמות הזיכרון המנוצל (כנראה עד התיצבות בערך מכסימאלי מסויים).

אז כנראה שיש לי זליגה?

פורסם

הפיירפוקס הוא לא דוגמה טובה, ידוע שיש לו ניצול זיכרון גבוה מאוד.

ואגב, אל תצפה להרגיש את השינוי בביצועים אם לא היתה לך בעיה לפני זה.

זה כמו שמישהו עם 2 גיגה ראם יוסיף עוד סטיק של 128 מגה, נכון שיש לו עוד זיכרון אבל מה הסיכוי שהוא ירגיש את זה בעצמו בעבודה היום-יומית ?

אם אתה ממש לחוץ על הקטע של הזיכרון, יש איזשהו טסק מנג'ר בסטיקי רשימת תוכנות מומלצות, שאמורה לדווח אם יש מצב קריטי של זליגת זיכרון מישום מסויים.

פורסם

אנחנו חיים בתקופה שבא 1GB זיכרון הוא מינימום אפילו במחשבים הזולים ביותר, ו-2GB הם דיי סטנדרט.

לעזאזל, מה אכפת לך כמה זיכרון תופסות התוכנות שלך?

תבדוק ב-Task manager כמה זיכרון תפוס לך. אני מבטיח לך שבשימוש ביתי רגיל זה לא יהיה אפילו חצי מהזיכרון הפיזי שיש לך במחשב...

אין הבדל בין 10% תפוס ובין 80% תפוס. פשוט אין.

פורסם
  • מחבר

האמת שאני לא מרגיש הבדל בביצועים עם או בלי התוכנה, למרות שדי ברור שהיא משחררת משאבים מהמערכת, והמערכת די עגלה ולמרות שכל פעם אניי ממש קרוב להחליף אותה זה לא יוצא בסוף לפועל....

שווה באמת לבדוק בסטיקי של התוכנות, אפילו רק בשביל ללמוד עוד משהו...

פורסם

"למרות שדי ברור שהיא משחררת משאבים מהמערכת"

בולשיט. היא בסה"כ גורמת לחלונות לפנות את כל הדפים מהזיכרון האמיתי ל page file שבדיסק וכך פתאום חלונות מראה שיש יותר זיכרון פנוי. אבל ברגע שאתה חוזר להשתמש בתוכנות שהיא פינתה, הם יתחילו להחזיר את הדפים לזיכרון האמיתי (התופעה שתיארת).

פורסם
  • מחבר

בשביל זה שאלתי מה דעתכם עליה.

היא מראה שיש יותר זיכרון פנוי, אבל ההרגשה זהה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים