עבור לתוכן

שאלה לגבי A720

Featured Replies

פורסם

שלום רב.

הנני חדש בתחום הדיגיטליות ולאחר שרכשתי את הA720 והפעלתי אותה פעם ראשונה,רציתי לשאול שאלה.

פתחתי את המצלמה בפעם הראשונה וכשהסתכלתי על המסך LCD הקטן שטח הצילום נראה לי כאילו מדובר במצלמת רשת עם הפרעות וממש לא איכותי בעליל.

ששאלתי מס' אנשים(לא ראיתי בעיניים אמנם אצל אחרים)אמרו לי שהתמונה אמורה להיות די חלקה.

עכשיו מדובר במצלמה חדשה שנרכשה עם אחריות ע"י קרט,ולא במצלמה מחודשת או משהו בסגנון.

השאלה האם מדובר בעצם באיזשהיא הגדרה שצריך לשחק(אולי להוריד ISO או משהו בסגנון)אני די חדש בתחום.......

אשמח להמלצות או עזרה בסגנון.

תודה.

פורסם

קודם כל תשים לב באמת שהISO לא גבוה, אח"כ תצא מחוץ לבית או לכל מקום עם תאורה מאוד

חזקה, ואז תראה אם יש רעש. יכול להיות שיש טשטוש לפני שלוחצים חצי לחיצה, למרות שזו לא הבעיה כנראה.

ובאופן כללי - למסך שלך רזולוציה נמוכה יחסית, אך יש לי ניסיון איתו ולא לא רע בכלל.

פורסם
  • מחבר

באמת הקשבתי לעצתך,ושמתי לב שבאמת בתאורה טבעית רואים מצויין במסך.הבעיה היא כשאתה נמצא במקום חשוך עם מנורה רגילה שעובדת,כמו בתוך החדר בבית לדוג'.

האם זה הנורמל באמת במצלמות כאלה?

פורסם

זה אכן כך....בתאורה נמוכה ......

כבעל ה אחות המבוגרת ה 710 , אני יכול להגיד לך שעשית קניה מצויינת , בוודאי במחיר הזה שלה .

תתחדש.

פורסם
  • מחבר

זה אכן כך....בתאורה נמוכה ......

כבעל ה אחות המבוגרת ה 710 , אני יכול להגיד לך שעשית קניה מצויינת , בוודאי במחיר הזה שלה .

תתחדש.

תודה רבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים