פורסם 2008 בפברואר 717 שנים שלום ראיתי בגלריית מודינג מישהו ששם מאוורר ועליו הלביש את הצינור שמוציא אויר להמאוור של המעבד חשבתי גם לעשות את זה השאלה שלי איך להשים את המאוור שיוצא אויר או שיכניס אוויר ? ואם זה באמת יעזור להוריד את טמפרטורה של המעבד ?המאוור שאני רוצה לחבר מחובר לדלת של המארז ליד הכרטיס מסך וגם האם זה כדי להשים אותו איפה שהמעבד או להשאיר אותו שם ?אם מישהו לא הבין למה אני מתכוון http://hwzone.co.il/gallery/displayimage-53-6.htmlתודה לעוזרים
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים לפי דעתי זה לא עוזר כל כך אולי ב 2-3 מעלות ואם כבר אז עדיף להשקיע במאורר חזק למעבד
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים מחבר אתה מתכוון לשים את המאוורר את המדבקרה בפנים כדי שיכניס אויר ?אין המאוורר של המעבד מוצי או מכניס ?
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים אם אתה מתכוון לעשות את זה תסדר אותם ככה שגם המאוורר על המעבד וגם המאורר על השרוול יכניסו אוויר.
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים מחבר עוד לא ענית על השאלה אם הוא מכניס אוויר מוציא?ואיך אפשר לסדר את המאוורר של המעבד?
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים מאוורר גם כמניס אויר וגם מוציא, תלוי באיזה כיוון אתה שם אותו. אם אתה לא יודע לאיזה כיווין לשים, אז הצד עם הסנפירים השפיציים (החלק בלי ההגנה) \ה הצד שמשם נלקח האויר אל המאוורר
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים מחבר אני לא יודע מה עושה המאוורר של המעבד אם או מכניס אויר אז גם המאוורר שאני לשים רוצה צריך להכנס ואם הוא מוציא אז גם השני צריך להוצי מישהו יכול להגיד לי מה הוא עושה ?
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים המאורר של המעבד מכניס אוויר. המאוורר השני שאתה שם על השרוול צריך גם הוא להכניס אוויר.
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים מחבר 100%? אז צריך לחבר אותו שהחלק המוגן של המאוורר(אם המדבקה ) יהיה בתוך המארז ?
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים תנסה לשים מאוורר על המאוורר של המעבד יענו צמוד אלוימישהו שעשה את זה הצליח להוריד 7-9 מהלות מהמעבד בעזרת המאוור הנוסף
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים תנסה לשים מאוורר על המאוורר של המעבד יענו צמוד אלוימישהו שעשה את זה הצליח להוריד 7-9 מהלות מהמעבד בעזרת המאוור הנוסףממש היו םעשיתי א תזה וזה הוריד לי 15מעלות + חחח זה משה ואדיר !המאוורר המקורי של AMD + עוד מאוורר של AMD .. תנסה אחי קודם בלי לחז קאת שני המאווררים ביחד לראות את הבדל הטמפרטורות אצלך ..
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים ממש היו םעשיתי א תזה וזה הוריד לי 15מעלות + חחח זה משה ואדיר ! המאוורר המקורי של AMD + עוד מאוורר של AMD .. תנסה אחי קודם בלי לחז קאת שני המאווררים ביחד לראות את הבדל הטמפרטורות אצלך .. כן בטח 15 מעלות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.