עבור לתוכן

שימוש במחשב בזמן צפיה בטלוויזיה (דרך כ.טלוויזיה)

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לקנות מחשב HTPC ורציתי לברר כמה דברים:

אני מתכוון לחבר את המחשב לטלוויזיית CRT דרך חיבור composit ולמסך מחשב דרך חיבור VGA. האם אני יכול לראות טלוויזיה ו/או להקליט (בעודי צופה דרך מסך הטלוויזיה כמובן) ובמקביל לעבוד על המחשב (אינטרנט או משחקים), או שאני חייב לבחור מבין השניים.

שאלה קצת פחות קשורה(אבל די חשובה עבורי):

אם אני מחבר את כרטיס הטלוויזיה ישירות לקיר (בלי ממיר ביניהם) אני מבין שאני אוכל לראות רק ערוצים בסיסיים כמו 22, 10 ו- 11 אבל האם אוכל להקליט משני ערוצים בו זמנית, או לצפות בערוץ אחד ולהקליט מאחר (כמו HOT MAGIC)?

פורסם

1. הקלטה של תוכניות אינה משפיעה על עבודת המחשב (מלבד גניבה עתירה של משאבים) כך שהקלטה+עבודה במחשב אפשרית.

צפיה+עבודה פחות היות ואתה אמור להקרין את השידורים על המסך והשילוב כExtended Display לא אידיאלי.

2. לכל כרטיס טלויזיה שתקנה תוכל לבצע פעולה אחת - צפיה בתחנה בודדת / הקלטה של תחנה בודדת.

אלא אם כן תרכוש כרטיס רב מקודדים (חומרתי) / Tuners.

3. כרטיס טלויזיה לא מסוגל להמיר טלויזיה דיגיטאלית ולכן תוכל לצפות בכל הערוצים שHot משדרת אנאלוגית , או אנטנה חיצונית ובמקרה של Yes רק את התחנות הלא מקודדות שלה (אלה שציינת)

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי בדיוק האם אפשר לראות טלוויזיה במקביל לעבודה או שלא. זה די חשוב מבחינתי בגלל שהטלוויזיה מכוונת למרכז הסלון ואילו מסך המחשב מכוון לפינת המחשב, לכן זה די חשוב לי שאם מישהו יתישב לעבוד בפינת המחשב הוא לא יפריע למי שצופה באותו זמן בסלון.

אשמח לקבל קצת מידע על כרטיסים שמסוגלים להקליט מכמה מקורות.

פורסם

לא רציתי להיות חד משמעי כי טכנית זה אפשרי.

אך זה לא ריאלי, גם מבחינת התוכנות שתעבוד איתן שישתגעו מכל מיני לחיצות שתבצע על המקלדת ותהיה לך בעיה בהעברת תחנות וניווט באופציות של הHTPC עצמו.

יש את הHaupaugge PVR500.

כבר יותר משתלם לקנות שני כרטיסים במקום אחד כפול, ממליץ על הHauppauge PVR150 MCE Kit.

אני לא יודע מה התקציב שלך אבל תשקול קניית שני מחשבים יעודיים (HTPC וDesktopרגיל)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים