פורסם 2008 בפברואר 717 שנים הי,שאלתי את השאלה בפורום תמיכה תכנית ובינתיים לא נתנו לי תשובה לשאלה, לאור כך שאנשים פה מבינים בזיכרונות אני חושב שהשאלה קשורה גם לפורום הזה (אם לא אז מצטער).השאלה בקישור הזה,אשמח אם תתנו לי תשובה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=319123.0תודה
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים פתח את המחשב ותבדוק כמה סטיקים יש לך במידה ויש לך אחד רימו אותך במידה ויש לך שניים שלוף אחד החוצה ותבדוק אם כמות הזכרון בתוכנה השתנתהאם היא השתנתה עבדו עלייך אם לא או שהמחשב לא עולה בכלל אז יש לך סטיק לקוי או בעיה בסלוט בלוח אם
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים מחבר אני ממש לא מתלונן אם זה נשמע ככה...להפך תודה רבה על העזרה.קיוויתי שאולי על סמך הנתונים שהבאתי יוכלו פה לומר לי אם יש או אין בעיה (לא קיבלתי תשובה מפורשת לשאלה זו).אני לא מבין במחשבים ולכן אני לא יודע איך נראה הזיכרון ובגלל זה אני מעדיף לא לפתוח את המחשב (אם יש קישור למדריך שמסביר אשמח לקבל).בכל מקרה תודה על ההתיחסות וממש לא היו לי טענות
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים מחבר כן זה ברור לי, השאלה אם יש אפשרות שקיבלתי שני ג'יגה והבעיה אחרת (חבל סתם להתעצבן ולצעוק עליהם :-))
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים תפתח את המארזלפי התמונה שהבאת מחובר רק סטיק זכרון אחד למחשב אם יש לך 2 סטיקים מחוברים אז אחד לא תקין או לא מחובר כראוי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.